Life

Elena Gheorghe, în doliu. Bunica artistei s-a stins din viață: „Un exemplu de bunătate și blândețe”

Elena Gheorghe este în doliu. Bunica artistei s-a stins din viață miercuri. Întreaga familie este îndurerată după această pierdere care s-a întâmplat în preajma Crăciunului.
16.12.2021 | 09:00
Elena Gheorghe in doliu Bunica artistei sa stins din viata Un exemplu de bunatate si blandete
Elena Gheorghe, în doliu. Artista și-a pierdut bunica. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe este în doliu după ce bunica ei s-a stins din viață în dimineața zilei de miercuri. Cântăreața este devastată și a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Artista trece prin momente foarte grele, mai ales că această pierdere a venit chiar înainte de sărbători.

ADVERTISEMENT

Bunica artistei avea probleme serioase de sănătate. Elena Gheorghe a dezvăluit, la un moment dat, cum femeia a fost la un pas să-și piardă viața anul trecut.

Elena Gheorghe este în doliu. Bunica artistei s-a stins din viață

Elena Gheorghe a postat un mesaj pe rețelele sociale după pierderea bunicii ei, alături de o fotografie în semn de doliu.

ADVERTISEMENT

„Drum lin spre cer, bunica mea dragă! Ai fost și vei rămâne pentru mine un exemplu de bunătate și blândețe! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace!”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

Familia cântăreței este îndurerată după această pierdere, mai ales că tragedia s-a întâmplat înainte de Crăciun.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial)

Internauții i-au lăsat artistei sute de mesaje de condoleanțe. Nicole Cherry, Theo Rose, Andrei Ștefănescu și Alexandra Ungureanu sunt doar câteva dintre vedetele care i-au comentat Elenei Gheorghe la postare.

Costin Gheorghe, fratele cântăreței, este cel care a făcut anunțul trist în mediul online. Acesta a publicat o fotografie în semn de doliu.

ADVERTISEMENT

În 2020, bunica Elenei Gheorghe era aproape să-și piardă viața din cauza problemelor de sănătate.

„La începutul acestui an era cât pe ce s-o pierdem pe bunica. Din punct de vedere medical erau foarte puţine şanse să trăiască însă Dumnezeu a făcut o minune şi ne-a mai lăsat-o să ne bucurăm de ea. Miracolul există şi prin rugăciune îl putem dobândi”, a povestit fosta reprezentantă a României la Eurovision la momentul respectiv, potrivit spynews.ro.

Ana Pîrvulescu, sora artistei, a postat și ea un mesaj emoționant pe pagina de Instagram.

„Singura cale să te reîntâlnesc e să mă fac un om mai bun și credincios! Te iubesc, bunico! Rămân să-mi văd și eu strănepoții și apoi ne dăm întâlnire.

Ps: Da, știu! O să-mi văd de serviciu! Ăsta era oful tău! Să nu care cumva să lenevesc vreo secundă.”, a scris aceasta.

Este vorba despre bunica din partea mamei. Bunica paternă a Elenei Gheorghe s-a stins din viață în urmă au aproape trei ani.

ADVERTISEMENT