Life

Elena Gheorghe este pregătită să devină mămică pentru a treia oară. “Dacă se ia, îl așteptăm”

Elena Gheorghe și-a surprins fanii cu ultima postare. Artista a anunțat că ți-ar dori să mai aibă un copil.
27.07.2021 | 10:16
Elena Gheorghe este pregatita sa devina mamica pentru a treia oara Daca se ia il asteptam
Elena Gheorghe este pregătită să devină mămică pentru a treia oară. "Dacă se ia, îl așteptăm". Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe s-a întâlnit la o emisiune cu Nicole Cherry, cea mai tânără mămică din showbiz. Elena a fost extrem de fericită să o vadă și imediat a anunțat că și-ar dori să devină mamă pentru a treia oară.

Cântăreața mai are doi copii un băiețel, Nicholas Răzvan și o fetiță, Amelie Nicole.

Elena Gheorghe este pregătită să devină mămică pentru a treia oară. “Dacă se ia, îl așteptăm”

Familia Elenei Gheorghe s-ar putea mări cu încă un membru. Artista și-ar dori ca în cel mai scurt timp să mai aibă un copil. Cântăreața s-a întâlnit la o emisiune cu Nicole Cherry, cea mai tânără mămică din showbiz.

ADVERTISEMENT

Cum a  văzut-o aceasta i-a pus mâna pe burtică. În tradiția populară se spune că în cazul în care o femeie pune mâna pe burtica de gravidă, atunci și ea va rămâne însărcinată.

După această întâlnire, Elena Gheorghe a postat și un mesaj pe contul său de socializare în dreptul unei fotografii în care apare cu Nicole Cherry.

ADVERTISEMENT

“Și dacă se ia, îl așteptam pe al treilea cu brațele deschise. Nicole Cherry arăți superb, îți doresc sarcină ușoară și un bebe frumos ca tine!❤️”, sunt cuvintele pe care le-a scris Elena Gheorghe în dreptul fotografiei cu Nicole Cherry.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial)

Elena Gheorghe mai are doi copii

Artista și soțul ei, Cornel Ene s-au cunoscut în anul 2001. Atunci Elena avea 15 ani, iar el 18 ani. În 2005 au devenit un cuplu, iar șase ani mai târziu s-au logodit. Inițial familia cântăreței nu a fost de acord cu relația.

ADVERTISEMENT

“În relația mea cu soțul meu am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi (Mandinga), chiar și cu riscul că vom fi dați afară. 

Dragostea noastră întotdeauna a învins și îi mulțumim Celui de Sus în fiecare secundă pentru asta”, spunea Elena Gheorghe, pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

În decembrie 2011, artista a deveni mamă pentru prima dată, după ce l-a adus pe lume pe Nicholas Răzvan. Amelie Nicole s-a născut în anul 2017.

“Relația noastră se bazează pe comunicare, înțelegere și respect. Încercăm să ne implicăm în mod egal în activitățile casei, în educația copiilor, în tot ceea ce facem. Deciziile le luăm împreună. Desigur că avem și discuții în contradictoriu”, a mai spus cântăreața.

ADVERTISEMENT