Life

Elena Gheorghe împlinește 37 de ani. Cine este soțul artistei și de ce nu l-a acceptat familia ei: „L-am ținut secret un an și jumătate”

Elena Gheorghe împlinește 37 de ani pe 30 iulie 2022, iar aproape jumătate din viață și-a petrecut-o alături de soțul său. Cine este Cornel și de ce l-a acceptat cu greu familia artistei?
30.07.2022 | 06:25
Elena Gheorghe implineste 37 de ani Cine este sotul artistei si de ce nu la acceptat familia ei Lam tinut secret un an si jumatate
Elena Gheorghe împlinește 37 de ani. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Pentru Elena Gheorghe, data de 30 iulie este una cu triplă semnificație. Pe lângă ziua de naștere, artista sărbătorește și momentul în care a început relația de dragoste cu Cornel Ene, dar și cel în care s-au logodit. De mai bine de 18 ani sunt împreună, mai exact din 2005, însă începuturile nu au fost ușoare. Familia cântăreței l-a acceptat cu greu pe soțul acesteia.

Elena Gheorghe aniversează 37 de ani. Cine este bărbatul alături de care își petrece viața și de ce nu l-a acceptat familia cântăreței

Pe 30 iulie 2022, Elena Gheorghe împlinește 37 ani, dar această dată are mai multe semnificații pentru îndrăgita cântăreață. În această zi, în 2005, și-a luat inima în dinți și i-a spus lui Cornel Ene, care la acea vreme îi era cel mai bun prieten, că este îndrăgostită de el.

ADVERTISEMENT

Cum sentimentele aveau să fie reciproce, Elena Gheorghe și Cornel Ene s-au logodit șase ani mai târziu, pe aceeași dată.

Povestea de dragoste dintre ei doi este una ca în filme, iar cântăreața nu consideră că folosește cuvinte mari atunci când îl numește sufletul său pereche. S-au cunoscut pe vremea când artista avea numai 15 ani, el fiind cu trei ani mai mare și amândoi au făcut parte din trupa Mandinga.

ADVERTISEMENT

De atunci, așa cum a mărturisit recent într-un interviu acordat pentru FANATIK, Elena Gheorghe și Cornel Ene au evoluat împreună.

Cu ce se ocupă soțul Elenei Gheorghe

Cornel Ene este, la rândul său, instrumentist, motiv pentru care înțelege foarte bine statul de artistă al soției sale. Parteneri de viață și de scenă, el fiind trombonist în trupa solistei, bărbatul este cel care o susține necondiționat. Cu toate acestea, atunci când mai apar certuri între ei, ele au ca și punct de pornire cariera Elenei Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de discuțiile în contradictoriu, familiile celor doi nu le este permis să se implice. Totuși, la început, situația nu a fost nici pe departe una ușoară.

Dacă părinții își dăduseră deja seama că între Elena Gheorghe și Cornel Ene se înfiripă ceva, artista s-a temut mult timp de reacția bunicii sale, care întotdeauna și-a dorit ca nepoata ei să se căsătorească cu un machedon. De fiecare dată când artista plănuia să-i spună despre iubitul său, femeia îi povestea despre diferiți pretendenți.

ADVERTISEMENT

„Când l-a cunoscut pe Cornel, a fost foarte rezervată. Când a aflat, de fapt. L-am ținut secret cam un an și jumătate. Nu știam cum să-i spun. Eu mă duceam cu gândul să-i spun, dar ea povestea de pretendenți sau de ce și-ar dori ea. 

Până la urmă, i-am spus. A fost foarte dezamăgită, a început să plângă. Nu prea a mai vorbit cu mine următoarele ore. Nu-i venea să creadă”, a dezvăluit Elena Gheorghe, citată de libertateapentrufemei.ro.

Câți copii au Elena Gheorghe și soțul ei

Elena Gheorghe și soțul său au împreună doi copii, Nicholas, în vârstă de 10 ani, și Amelie Nicole, care a venit pe lume în anul 2017. În ceea ce privește educația micuților, artista și Cornel Ene nu văd întotdeauna lucrurile la fel, însă fac tot posibilul să nu intervină unul în deciziile celuilalt. Având în vedere că băiețelul este mai mare, înțelege repede ce se petrece și dacă ar sesiza că părinții săi nu cad de acord, ar ști să profite de situație.

Asta îi ajută mult să păstreze armonia în cuplu, pe care puține lucruri o poate tulbura, având în vedere că soțul Elenei Gheorghe nu este niciodată gelos.

Mai mult, Cornel Ene își pune soția pe un piedestal, după spusele acesteia. Bărbatul nu vede decât aspectele pozitive ale partenerei sale și întotdeauna, înainte de culcare, îi amintește toate lucrurile bune pe care le-a făcut peste zi.

Totuși, tot el este și cel mai mare critic al cântăreței, iar atunci când este cazul nu se teme să-i atragă atenția. Este, însă, atent la modul în care o face, pentru a nu-i distruge Elenei Gheorghe încrederea în sine.

Elena Gheorghe, fată de preot

Succesul Elenei Gheorghe nu a fost dobândit peste noapte. Artista, care este fiică de preot, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, atunci când a cântat un duet alături de mama sa, Marioara Man Gheorghe. În adolescență, a participat la mai multe concursuri, iar în anul 2000 a câștigat festivalul Ursulețul de aur, organizat la Baia Mare.

Un an mai târziu, a participat și la Festivalul de la Mamaia. Cu toate că a făcut parte din trupa Viva alături de Adela Popescu, Elena Gheorghe a devenit cu adevărat cunoscută după ce a devenit solista formației Mandinga.

Piesa Soarele meu, lansată la acea vreme, este și una dintre cele mai cunoscute melodii ale artistei. În afară de aceasta, Elena Gheorghe a continuat să scoată de-a lungul anilor mai multe hituri, dintre care amintim: În bucăți, în colaborare cu Glance și Naguale, Ecou și Luna alba.

ADVERTISEMENT