Life

Elena Gheorghe, în lacrimi! Mama artistei a tulburat-o cu mărturisirile sale: „Tatăl tău mi-a spus”

Elena Gheorghe a primit o urare plină de emoție din partea mamei sale, înainte de cel mai important eveniment din cariera sa.
22.05.2024 | 17:30
Elena Gheorghe in lacrimi Mama artistei a tulburato cu marturisirile sale Tatal tau mia spus
Elena Gheorghe, emoționată până la lacrimi de mesajul mamei sale, Marioara Man. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe a izbucnit, cu siguranță, în lacrimi atunci când a auzit cuvintele pline de emoție primite din partea mamei sale, cântăreața Marioara Man Gheorghe, de ziua ei de nume. FANATIK dezvăluie urarea tulburătoare pe care artista i-a făcut-o fiicei sale. A vărsat, la rândul ei, câteva lacrimi în momentul înregistrării mesajului pentru Elena.

Elena Gheorghe, în lacrimi de fericire după mesajul primit de la mamă înainte de spectacolul vieții sale

Marioara Man este extrem de mândră pentru toate realizările fiicei sale, Elena Gheorghe. De ziua ei de nume (ieri, 21 mai a fost sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena), cântăreața a primit mesaje și îndemnuri pline de emoție, așa cum numai de la o mamă le poate primi.

ADVERTISEMENT

Mama interpretei de muzică ușoară a spus, pentru FANATIK, și ce a transmis tatăl Elenei Gheorghe, văzând-o pe Marioara cu inima cât un purice încercând să conceapă câteva vorbe frumoase pentru solistă.

„De ziua ta, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, Dumnezeu să te protejeze, să îți dea putere, să fii și mai puternică. Eu știu ce copil am. Eu știu ce fată mi-a dat Dumnezeu. Eu știu ce minunată ești și îl rog pe Bunul Dumnezeu să te ajute în tot ce faci acum. Să fii binecuvântată, puternică. Să îți dea Dumnezeu iubire, înțelepciune și sănătate”, este mesajul cu care mama Elenei Gheorghe a emoționat-o până la lacrimi pe artistă, dezvăluit de Marioara Man în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mama Elenei Gheorghe ne-a zis că nu a putut petrece ziua de ieri împreună cu fiica ei, așa cum și-ar fi dorit. Nu e deloc mâhnită din cauza asta. Interpreta de muzică folclorică a înțeles că fata ei este foarte ocupată. Asta pentru că a mai rămas doar o zi până la spectacolul aniversar, care încununează 20 de ani de activitate artistică, ce va avea loc mâine, 23 mai 2024, la Sala Palatului.

Tatăl Elenei Gheorghe o ajută pe Marioara Man să fie mai tare: „Sunt mai emotivă”

„Chiar dacă n-am petrecut de ziua ei, nu am fost împreună pentru că era la repetiții. Se pregătea intens. Toți suntem agitați, cu gândul la ceea ce face ea, la ceea ce face împreună cu Cornel (n. red.: soțul vedetei), împreună cu toți cei care participă la acest maraton. Eu, într-adevăr, sunt mai emotivă, deși sunt mai puternică… Dar tatăl ei… (n. red.: Marioara Man i se adresează din nou, direct, fiicei sale, via FANATIK) Tatăl tău are o încredere în mare…

ADVERTISEMENT

Tatăl tău mi-a spus: ”Las-o pe Elena, că e puternică. Ea întotdeauna a fost acolo și și-a atins țelul”. Așa că tati așa mi-a spus, că tu ești puternică. Mi-a spus să nu mai fiu atât de agitată. Știu cât de minunată e fata mea. Ne rugăm la Bunul Dumnezeu să mergem mai departe așa cum a făcut-o de când era mică, cu dragostea ei față de Dumnezeu și față de cântec”, a completat Marioara Man.

În declarația emoționantă făcută pentru FANATIK, Marioara nu l-a uitat și pe celălalt sărbătorit al familiei, Costin, fratele Elenei Gheorghe. Le-a urat de bine și nepoților ei. A transmis, de asemenea, cuvinte frumoase și surorii Elenei Gheorghe, Ana. I-a transmis sănătate și multă fericire, chiar dacă nu și-a sărbătorit ziua de nume.

ADVERTISEMENT

 

 

Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor...
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor beneficia de majorări, dar nu toți
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României