Life

Elena Gheorghe, momente dificile cu fiul său: “A făcut o formă severă”. Afecțiunea cu care a fost diagnosticat Nicholas

Elena Gheorghe le-a spus fanilor care este motivul pentru care cei doi copii nu apar în postările zilnice pe care le face. Fiul artistei a făcut varicelă.
10.05.2022 | 18:20
Elena Gheorghe momente dificile cu fiul sau A facut o forma severa Afectiunea cu care a fost diagnosticat Nicholas
Elena Gheorghe, momente dificile cu fiul său. Prin ce trece Nicholas la 10 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a explicat că i-a separat pe cei doi copii dinainte de debutul bolii. Frumoasa blondină trece prin momente dificile și așteaptă să vadă cum se comportă afecțiunea în cazul lui Nicholas sau dacă va lua și fiica sa, Amelie.

Elena Gheorghe, clipe grele cu băiatul său. Prin ce trece Nicholas la 10 ani

Elena Gheorghe a dezvăluit că vineri dimineața, 6 mai 2022, fiul său s-a trezit cu bubițe pe tot corpul. Băiatul în vârstă de 10 ani a fost diagnosticat cu vărsat de vânt, o boală a copilăriei pe care o au foarte mulți copii când sunt mici.

ADVERTISEMENT

Artista crede că cel mai probabil fiul său a luat boala de la after school pentru că pe grup au scris mai mulți părinți că se confruntă cu simptome specifice.

„Nicholas a făcut vărsat de vânt și nu am avut ce face decât să-i despărțim pe cei doi micuți. Nicholas a rămas aici, în grija mea, pe când Amelie este la ai mei, la Clinceni. 

ADVERTISEMENT

Boala se manifestă prin nopți nedormite, bubițe pe tot corpul, pe față, în cap. A debutat cu febră, moleșeală, dar ne-am dat seama imediat că este vorba despre varicelă. O formă destul de severă, zic eu”, a spus artista pe pagina de Instagram, la secțiunea Stories.

Elena Gheorghe, cu gândul la fiica sa, Amelie

Amelie, fiica cântăreței Elena Gheorghe, este plecată de două săptămâni în vacanță la buncii din partea mamei. Fetița nu a intrat în contact cu fratele său, dar chiar și așa artista este cu gândul la ea și speră să nu ia boala.

ADVERTISEMENT

„Noi ne-am bucurat că Nicholas era deja la soacra mea, iar Amelie la Clinceni, am zis că poate nu o ia și cea mică. Ea nu ar înțelege că nu trebuie să se scarpine și poate rămâne cu semne.

Mai avem un hop să nu avem vreo surpriză de la Amelie zilele acestea. Sperăm ca totul să treacă cu bine și să trecem peste proba de foc”, a ținut să mai adauge artista în mediul virtual.

ADVERTISEMENT