Renumită pentru produsele bio și pentru smoothie-urile pe care le consumă în fiecare dimineață, pe stomacul gol, vedeta a decis să le arate internauților una dintre rețetele sale.
Blondina s-a hotărât să dezvăluie cea mai bună rețetă de foccacia, un preparat culinar de origine italiană, care de această dată nu conține deloc gluten.
Măslinele și rozmarinul sunt ingredientele care nu lipsesc din preparatul Elenei Gheorghe, care mărturisește că este pentru prima oară când încearcă rețeta.
Elena Gheorghe nu postează foarte des rețete culinare, dar pentru că foarte mulți oameni i-au cerut asta solista s-a conformat și le-a arătat ceea ce a pregătit în propria bucătărie.
Fosta solistă a trupei Mandinga mărturisește că a ales, de o perioadă, să consume numai alimente de calitate și pune foarte mare accent pe produsele pe care le cumpără, în special bio.
Mai mult decât atât, vedeta a început să citească foarte mult despre alimentele și beneficiile pe care le au asupra organismului, de aici și sfaturile pe care le oferă.
Ingrediente necesare pentru foccacia fără gluten: