Life

Elena Gheorghe, semnal de alarmă pentru părinți. Ce a pățit fiica cântăreței, Amelie

Elena Gheorghe, apel de deșteptare în rândul părinților. Cu ce se confruntă fetița artistei, Amelie, la 5 ani și jumătate.
23.03.2023 | 20:50
Elena Gheorghe semnal de alarma pentru parinti Ce a patit fiica cantaretei Amelie
Elena Gheorghe, apel de deșteptare în rândul părinților. Cu ce se confruntă fetița artistei, Amelie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină trage un puternic semnal de alarmă pentru părinți. Ce a pățit fiica cântăreței și care este starea de sănătate pe care o are, după ce în urmă cu aproximativ o lună au apărut primele semne de boală.

Elena Gheorghe, apel de deșteptare în rândul părinților. Cu ce se confruntă fetița artistei, Amelie

Elena Gheorghe a făcut un apel de deșteptare în rândul părinților după ce fetița sa, Amelie, a făcut temperatură și a început să tușească destul de tare. Simptomele nu au dispărut după antibiotic, vedeta fiind nevoită să se interneze în spital cu cea mică.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață se confruntă cu neplăceri și în prezent pentru că simptomele persistă în cazul fiicei sale în vârstă de 5 ani și jumătate. Diagnosticul pus de cadrele medicale, după efectuarea radiografiei, a fost de pneumonie.

„Aveți grijă că circulă foarte multe viroze, gripe etc. care dau bătăi de cap tuturor, inclusiv cadrelor medicale. Sunt mult mai agresive, iar spitalele sunt pline de copii. La Amelie a debutat acum trei săptămâni cu ușoară febră, durere de cap și nas înfundat.

ADVERTISEMENT

A doua zi a consultat-o medicul care ne-a prescris antibiotic, după o săptămână simptomele persistau, iar tusea era tot mai supărătoare. Am fost la control și ni s-a dat un alt antibiotic, dar nici acesta nu a făcut față.

Ajunși iarăși la control, ni s-a recomandat să ne internăm, pentru că radiografia și analizele ne arătau o pneumonie urâtă, deși simptomele nu indicau asta. Acum se simte bine. 

ADVERTISEMENT

E vioaie și nerăbdătoare să meargă acasă, dar este încă sunt tratament. Sănătate tuturor”, le-a povestit Elena Gheorghe celor care o urmăresc pe contul oficial de Instagram, unde e foarte activă.

Elena Gheorghe, nerăbdătoare să iasă din spital cu fiica sa

Elena Gheorghe este nerăbdătoare să iasă din spital cu fiica sa, Amelie, și speră să primească acordul medicilor în cursul zilei de vineri, 24 martie 2023. Vedeta așteaptă cu sufletul la gură clipa în care fetița se va vindeca complet.

ADVERTISEMENT

„Fericirea are chipul tău”, este descrierea lăsată de cântăreață pe social media, în dreptul unei fotografii din unitatea medicală în care este internată cu micuța pe chipul căreia se vede un zâmbet extrem de larg.

Din păcate, blondina nu trece pentru prima oară prin astfel de situații neplăcute. Amelie a fost internată și în urmă cu câteva luni după ce a acuzat stări de rău, chiar în timp ce se afla cu mama sa, Elena Gheorghe, la o cununie.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români