Life

Elena Gheorghe, semnal de alarmă pentru părinți. Ce a pățit fiica cântăreței, Amelie

Elena Gheorghe, apel de deșteptare în rândul părinților. Cu ce se confruntă fetița artistei, Amelie, la 5 ani și jumătate.
23.03.2023 | 20:50
Elena Gheorghe semnal de alarma pentru parinti Ce a patit fiica cantaretei Amelie
Elena Gheorghe, apel de deșteptare în rândul părinților. Cu ce se confruntă fetița artistei, Amelie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină trage un puternic semnal de alarmă pentru părinți. Ce a pățit fiica cântăreței și care este starea de sănătate pe care o are, după ce în urmă cu aproximativ o lună au apărut primele semne de boală.

Elena Gheorghe, apel de deșteptare în rândul părinților. Cu ce se confruntă fetița artistei, Amelie

Elena Gheorghe a făcut un apel de deșteptare în rândul părinților după ce fetița sa, Amelie, a făcut temperatură și a început să tușească destul de tare. Simptomele nu au dispărut după antibiotic, vedeta fiind nevoită să se interneze în spital cu cea mică.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață se confruntă cu neplăceri și în prezent pentru că simptomele persistă în cazul fiicei sale în vârstă de 5 ani și jumătate. Diagnosticul pus de cadrele medicale, după efectuarea radiografiei, a fost de pneumonie.

„Aveți grijă că circulă foarte multe viroze, gripe etc. care dau bătăi de cap tuturor, inclusiv cadrelor medicale. Sunt mult mai agresive, iar spitalele sunt pline de copii. La Amelie a debutat acum trei săptămâni cu ușoară febră, durere de cap și nas înfundat.

ADVERTISEMENT

A doua zi a consultat-o medicul care ne-a prescris antibiotic, după o săptămână simptomele persistau, iar tusea era tot mai supărătoare. Am fost la control și ni s-a dat un alt antibiotic, dar nici acesta nu a făcut față.

Ajunși iarăși la control, ni s-a recomandat să ne internăm, pentru că radiografia și analizele ne arătau o pneumonie urâtă, deși simptomele nu indicau asta. Acum se simte bine. 

ADVERTISEMENT

E vioaie și nerăbdătoare să meargă acasă, dar este încă sunt tratament. Sănătate tuturor”, le-a povestit Elena Gheorghe celor care o urmăresc pe contul oficial de Instagram, unde e foarte activă.

Elena Gheorghe, nerăbdătoare să iasă din spital cu fiica sa

Elena Gheorghe este nerăbdătoare să iasă din spital cu fiica sa, Amelie, și speră să primească acordul medicilor în cursul zilei de vineri, 24 martie 2023. Vedeta așteaptă cu sufletul la gură clipa în care fetița se va vindeca complet.

ADVERTISEMENT

„Fericirea are chipul tău”, este descrierea lăsată de cântăreață pe social media, în dreptul unei fotografii din unitatea medicală în care este internată cu micuța pe chipul căreia se vede un zâmbet extrem de larg.

Din păcate, blondina nu trece pentru prima oară prin astfel de situații neplăcute. Amelie a fost internată și în urmă cu câteva luni după ce a acuzat stări de rău, chiar în timp ce se afla cu mama sa, Elena Gheorghe, la o cununie.

ADVERTISEMENT