Life

De la ce pornesc discuțiile în căsnicia Elenei Gheorghe: „Lucrurile se pot destrăma foarte simplu”

Elena Gheorghe a făcut dezvăluiri despre viața de familie. Cântăreața a vorbit deschis despre motivele din care apar discuțiile în contradictoriu între ea și soțul său.
24.02.2022 | 14:27
De la ce pornesc discutiile in casnicia Elenei Gheorghe Lucrurile se pot destrama foarte simplu
Elena Gheorghe a dezvăluit de la ce pornesc neînțelegerile dintre ea și soțul său. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe și soțul său, Cornel Ene, sunt împreună de mai bine de 16 ani. Cei doi și-au început relația în luna iulie a anului 2005 și au mers în fața altarului 6 ani mai târziu.

Cu toate că se înțeleg bine în majoritatea timpului, artista a dezvăluit, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, care este principalul motiv de la care pornesc discuțiile în contradictoriu dintre ea și soțul său.

ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe: „Cel mai și cel mai rău ne împungem de la muzică”

Cântăreața a recunoscut că certurile dintre ea și Cornel Ene pornesc, adesea, de la opiniile diferite pe care le au în privința melodiilor pe care Elena Gheorghe le produce.

Cei doi au împreună doi copii, pe Nicholas Răzvan și Amelie Nicole, iar,  când vine vorba de educația celor mici, Elena Gheorghe spune că ea și Cornel Ene sunt, în mare parte, pe aceeași lungime de undă.

ADVERTISEMENT

„Cel mai și cel mai rău ne împungem de la muzică. Acolo e jale. De la orice legat de muzică. De exemplu, el vrea să fie o anumită orchestrație sau un anumit instrument.

În momentul în care avem divergențe pe partea asta profesională, atunci ies mai multe scântei. Așa, când suntem noi acasă…”, a spus Elena Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a precizat că e conștientă că acest lucru poate cauza căsniciei, astfel că, împreună cu soțul său, a hotărât să nu mai aducă problemele de la serviciu acasă.

„Și cu copiii, chiar de ne mai contrariem, ajungem la un numitor comun. Dar, de multe ori, ajungeam acasă și eram supărați pe treaba asta cu muzica și ne-am dat seama că dacă n-o să lăsăm profesia la ușă și o să o lăsăm să intre în casă, e nasol.”,  a adăugat artista.

ADVERTISEMENT

Cum trec Elena Gheorghe și soțul său peste neînțelegeri?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial)

Elena Gheorghe spune că, în cei 16 ani petrecuți alături de Cornel Ene, partenerul de viață și de scenă a susținut-o întotdeauna și a ajutat-o să-și găsească echilibrul atunci când nu vedea ieșirea dintr-o situație dificilă.

De asemenea, artista se caracterizează ca fiind o fire vulcanică, care se enervează cu ușurință, dar spune că soțul a știut întotdeauna să o tempereze.

În ciuda certurilor, cei doi găsesc mereu calea spre împăcare și nu trec niciodată cu vederea o problemă, fără să o discute.

„Dacă, de exemplu, peste zi s-a întâmplat ceva ciudat, ceva nefiresc, ne spunem și nu lăsăm să se acumuleze în pahar multă, multă agitație. Pentru că atunci izbucnesc conflicte puternice și, când e un conflict puternic, lucrurile se pot destrăma foarte ușor.”, a declarat artista. 

De asemenea, Elena Gheorghe a spus că nu pot sta supărați unul pe celălalt mai mult de o zi și că cel mai mult au fost despărțiți două săptămâni, în urmă cu mai mulți ani. Atunci, Cornel Ene a avut niște probleme de sănătate și a fost internat în spital.

ADVERTISEMENT