Life

Elena Gheorghe trage un semnal de alarmă: „Asta e masca de protecție care mi-a făcut probleme. Nu e de joacă”

18.06.2020 | 16:19
Elena Gheorghe trage un semnal de alarma Asta e masca de protectie care mia facut probleme Nu e de joaca
ADVERTISEMENT

Cântăreața Elena Gheorghe întâmpină probleme dermatologice din cauza măștii de protecție. Artista a anunțat că va merge la medic și că prin ce a trecut nu e deloc de joacă, nu e o glumă ori vreo panică nefondată.

Elena Gheorghe a avut de suferit din cauza măștii pe care o poartă cei mai mulți români

Mai exact, muziciana a spus că deși este de acord cu această măsură de protecție împotriva coronavirusului, pe ea, purtarea măștii a afectat-o.

ADVERTISEMENT

„Cam așa arată fața mea. Slavă Cerului este mai bine. Asta pentru că nu purtăm măști și înainte de culcare ne îngrijim, punem toate cele pe față și suntem ok. Dar ziua, când trebuie să mergem unde avem treabă înăuntru, e musai cu mască. E foarte bine că se întâmplă asta, numai că pățim treaba asta”, a transmis Elena Gheorghe pe Instastory.

„Am simțit că mă ia cu leșin”

„Voi merge la un dermatolog, căci vreau părerea unui specialist. Cu fața nu e de joacă”, a mai scris fosta solistă de la Mandinga pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost la mall și, potrivit declarațiilor făcute pe Instagram, a simțit la un moment dat că o ia amețeala: „Deci după două ore de stat în mall, am simțit că mă ia cu leșin. Probabil și din cauza măștii, căci respir mai greu”.

Elena a spus că s-a ales cu niște iritații la barbă și că, după ce va afla opinia dermatologului, îi va anunța pe fanii ei ce fel de mască trebuie să își cumpere, căci foarte mulți s-au confruntat cu aceeași problemă, asta din sutele de mesaje pe care le-a primit vedeta.

ADVERTISEMENT

Artista le-a arătat apoi fanilor ce fel de mască poartă: „Asta e masca care mi-a făcut probleme. Eu vorbesc despre asta, pe care o cumpărăm de la farmacie, nu de chestii din bumbac sau altceva”.

elena gheorghe
Elena Gheorghe susține că s-a trezit cu iritații la bărbie din cauza măștii