Life

Elena Ionescu, despre lupta cu kilogramele în plus: “Mergeam și la sală și rezultatele erau dezastruoase”

Elena Ionescu a vorbit despre lupta cu kilogramele în plus pe care a dus-o în urmă cu câțiva ani. Cântăreața nu reușea să slăbească, chiar dacă făcea sport.
08.06.2022 | 11:33
Elena Ionescu despre lupta cu kilogramele in plus Mergeam si la sala si rezultatele erau dezastruoase
Elena Ionescu s-a luptat cu klogramele în plus. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu a vorbit despre cum s-a luptat cu kilogramele în plus la începutul carierei muzicale, atunci când abia s-a mutat în București.

Elena Ionescu, despre lupta cu kilogramele în plus

Câștigătoarea primului sezon Survivor România a declarat, în cadrul unui interviu, că nu se poate abține de la mâncare, motiv pentru care face sport regulat.

ADVERTISEMENT

Cu ceva timp în urmă, Elena Ionescu mergea des la restaurante fast food. Acest lucru nu i-a făcut bine, chiar dacă mergea la sală. Vedeta a ajuns atunci la 63 de kilograme, iar acum are 56.

“Undeva la începutul meu, când abia am venit în București, abia descoperisem cumva fast food-ul, neavând în provincie, am dat iama în el ceva de groază.

ADVERTISEMENT

Nu înțelegeam de ce mă umflasem atât de tare. Mergeam și la sală și rezultatele erau dezastruoase. Mă îngrășasem peste ce puneam.

Nu știam ce înseamnă să gestionezi mișcarea cu alimentația. Mâncam fast food, mă îngrășam, și mergeam la sală considerând că o să scap de greutate, dar făceam ceva mai rău.

ADVERTISEMENT

La un moment dat aveam 63 de kilograme la 1,65 m. Am 56 kg acum. Nu mă abțin (n.r. de la mâncare), de aceea fac sport.”, a declarat Elena Ionescu la Showbiz Report, la Antena Stars.

Fiul Elenei Ionescu, Răzvan, în vârstă de trei ani, nu consumă dulciuri, spre deosebire de cântăreață, care le adoră. Micuțul știe că trebuie să mănânce sănătos și nu poftește la alimente care conțin zahăr, chiar dacă le vede la alții copii.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu vrea ca fiul ei să ajungă să consume prea mult zahăr și face tot ce îi stă în putință pentru a-i oferi preparate cât mai sănătoase.

“Față de mine, el nu e cu dulciurile. Mie îmi plac mult dulciurile, lui nu. (…) Este un copil pe care l-am educat într-o formă. Nu mănâncă zahăr. Dulciurile i le iau cât mai vegane și fără zahăr.

Văd o generație care, din păcate, suferă de această problemă, și vreau să o omit în cazul lui, să o anticipez.

Dacă vede la cineva nu cere dulce. Îi pac cartofii prăjiți, nu îi fac acasă și e un fel de bonus, din când în când.”, a mai declarat Elena Ionescu.

ADVERTISEMENT