Life

Elena Ionescu, detalii despre relația cu fostul soț. Cum împart cei doi timpul cu copilul

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au divorțat în urmă cu aproape trei ani, dar care este legătura dintre foștii parteneri acum. Cei doi au un băiat împreună.
29.07.2022 | 16:00
Elena Ionescu detalii despre relatia cu fostul sot Cum impart cei doi timpul cu copilul
Elena Ionescu, despre legătura cu fostul soț. Ce spune de băiețelul său, Răzvan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătoarea premiului cel mare de la Survivor România 2021 a scos la iveală câteva detalii din relația cu fostul soț, de care s-a separat la numai șase luni de la nuntă. Vedeta a precizat cum împarte timpul legat de fiul lor.

Elena Ionescu, despre legătura cu fostul soț. Ce spune de băiețelul său, Răzvan

Elena Ionescu și fostul partener de viață au divorțat în termeni amiabili, dovadă că în momentul de față au găsit o cale de mijloc. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copilului pe care-l au și care a rămas în grija mamei.

ADVERTISEMENT

Răzvan Andrei (3 ani) locuiește cu figura maternă în timpul săptămânii și weekendul alături de tată, mai ales că artista are concerte și spectacole pe care trebuie să le onoreze.

„Am ajuns la un numitor comun. Doi oameni înțelepți găsesc o cale la un moment dat și noi am găsit-o, ceea ce mi se pare foarte tare. Pe weekend stă la el, în cursul săptămânii la mine.

ADVERTISEMENT

Toată lumea este asumată, responsabilă, ceea ce e minunat. Copilul a înțeles. Tocmai pentru că nu a avut această imagine de familie de la început, nici nu are cum să facă comparație.

Cumva, el a înțeles că mami e acolo, tati e acolo, fiecare oferă dragoste, afecțiune, îngrijire și e un copil liniștit. Îl simt ok”, a dezvăluit Elena Ionescu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu, focusată pe carieră și fiul său

Elena Ionescu a trecut cu bine peste separarea de tatăl fiului său, despre care spunea în urmă cu ceva vreme că i-a fost infidel. Fire puternică și bătăioasă, cântăreața a ținut capul sus și a mers mai departe pentru copil.

A încercat să-i ofere tot ce este mai bun, premiul de la Survivor România fiind investit în achiziționarea unui apartament. Vedeta recunoaște că alege numai proiectele și lucrurile care sunt excelente pentru ea și carieră.

ADVERTISEMENT

În prezent, Elena Ionescu este concentrată pe muzică și pe creșterea și educarea băiatului, pe numele său Răzvan Andrei.

ADVERTISEMENT