Life

Elena Ionescu, detalii despre relația cu noul iubit: “Sunt împlinită din toate punctele de vedere”

Elena Ionescu a oferit detalii despre relația cu noul iubit. Cântăreața se simte împlinită alături de actualul partener.
23.09.2022 | 18:45
Elena Ionescu detalii despre relatia cu noul iubit Sunt implinita din toate punctele de vedere
Elena Ionescu a vorbit despre relația cu noul iubit. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu a vorbit despre relația cu noul iubit, după trei ani în care a fost singură. Cântăreața speră ca totul să meargă bine și nu exclude o căsătorie în viitor.

Elena Ionescu, detalii despre relația cu noul iubit

Artista a divorțat de fostul soț în 2019, iar în ultimii trei ani nu a avut o relație.

Câștigătoarea de la Survivor România 2020 obișnuiește să-ți țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, însă de data aceasta a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu ar vrea să facă pasul cel mare cu iubitul ei la un moment dat, însă nu se grăbește cu acest pas.

“Sunt într-o relație de a-mi da șansa și de a-mi reface viața, de a cunoaște oameni. Și apoi vedem ce se leagă. Până la acel moment mai este, însă nu ne grăbim.”, a declarat Elena Ionescu la Antena Stars, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cântăreața își dorește să-și întemeieze o familie, mai ales pentru că așa a fost crescută de părinții săi. Fosta solistă a trupei Mandinga speră ca relația ei să meargă bine și spune că nu va forța lucrurile.

“Eu cred, vreau să cred pentru că eu iubesc viața, iubesc familia și așa am fost crescută.

Îmi doresc foarte tare să am o relație așa cum trebuie, dar Dumnezeu le așază și ni le dă exact cât putem să le ducem.

ADVERTISEMENT

Așa că nu voi forța asta niciodată. Dacă nu este să fie, înseamnă că nu trebuie să fie.”, a adăugat vedeta.

Artista a mai spus că a devenit foarte selectivă cu oamenii din jur întrucât își dorește lucruri serioase de la viață de la această vârstă (34 de ani).

ADVERTISEMENT

Faptul că a fost singură timp de trei ani a ajutat-o foarte mult pe Elena Ionescu. Solista a învățat să se redescopere și să se pună pe primul loc în tot acest timp.

“Sunt împlinită din toate punctele de vedere”

Relația Elenei Ionescu este abia la început, însă artista se simte fericită și împlinită alături de partenerul său, după cum a declarat pentru aceeași sursă.

“Nu am ce să comentez, pentru că suntem relativ la început. Nu pot să spun că este ceva de durată sau că va fi, că nu știu încă.

Într-adevăr, ies cu cineva, mă văd, dar vedem, să lăsăm timpul să vedem ce se întâmplă.

Ce este cel mai important este că sunt fericită, sunt împlinită din toate punctele de vedere.”, a mai spus cântăreața.

Elena Ionescu și fostul ei soț, Dragoș Răzvan Stanciu, au divorțat cu aproximativ trei ani în urmă. Cei doi au împreună un fiu, Răzvan Andrei, în vârstă de trei ani.

Cei doi au rămas în relații bune de dragul băiețelului, care a rămas în grija artistei. În weekend, micuțul își petrece timpul alături de tatăl lui, după cum a declarat vedeta cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT