Life

Elena Ionescu dezvăluie de ce nu are o relație amoroasă. Ce se întâmplă în viața câștigătoarei Survivor

Elena Ionescu a divorțat în urmă cu doi ani de Dragoș Stanciu, cu care are un băiat, dar de atunci nu se mai știe nimic despre viața ei sentimentală.
13.10.2021 | 09:23
Elena Ionescu dezvăluie de ce nu are o relație amoroasă. Ce se întâmplă în viața câștigătoarei Survivor
Elena Ionescu dezvăluie de ce nu are o relație amoroasă. Ce se întâmplă în viața câștigătoarei Survivor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătoarea de la Survivor România a dezvăluit recent de ce nu are o relație amoroasă în momentul de față, dar și ce se întâmplă în realitate atunci când cunoaște un bărbat.

Frumoasa brunetă este în continuare singură pentru că-și dorește foarte mult o relație sigură și solidă, nu una care să se bazeze numai pe distracții.

Elena Ionescu recunoaște că a mai ieșit la întâlniri cu bărbați, dar nu s-a concretizat nimic tocmai din faptul că aceștia doreau să grăbească lucrurile.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu, singură la 2 ani de la divorț. De ce nu și-a refăcut viața sentimentală

„Mie îmi place să cunosc oamenii, să socializez. Eu sunt foarte prietenoasă, dar oamenii au impresia că sunt mai deschisă decât sunt.

Mie îmi place să cunosc omul, nu să mă arunc așa. Nu am avut multe relații în viața mea. Am avut relații de lungă durată, consistente și cam asta a fost.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut mult să socializez, să ies la un suc. De cele mai multe ori când nu îmi plăcea un băiat îi spuneam că am treabă la studio. 

Mă uit cu tristețe și văd că îmi este foarte greu să-mi refac viața după o căsnicie, aparent eșuată, dar cu un mare beneficiu, băiețelul meu. 

ADVERTISEMENT

Îmi e foarte greu să găsesc oameni să fie cu totul acolo, adică găsești oameni care sunt buni pentru distracție.

Eu prefer să fiu singură decât să fiu așa. Mă uit în jurul meu și văd că sunt foarte multe cupluri care se destramă”, a mărturisit Elena Ionescu în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cântăreața vrea pe cineva alături, dar crede că îi este foarte greu să găsească un bărbat pe placul ei. În plus, vedeta își dorește o persoană cu care să formeze o familie.

Elena Ionescu are un băiat, Răzvan (3 ani), din relația cu Dragoș Stanciu, de aceea visează la o familie așa cum a văzut la părinții ei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri