Elena Ionescu, dezvăluiri șocante despre viața în Republica Dominicană. Cum a trăit câștigătoarea Survivor România

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/06/2020, 16:43
Elena Ionescu, dezvăluiri șocante despre viața în Republica Dominicană. Cum a trăit câștigătoarea Survivor România
Adevăratul motiv pentru care Elena Ionescu a divorțat de tatăl copilului. Câștigătoarea Survivor România a dat cărțile pe față. Sursa foto: Instagram.com

Elena Ionescu a supraviețuit circa 5 luni în jungla din Republica Dominicană, însă traiul departe de casă nu a fost deloc ușor, mai ales din punct de vedere al condițiilor. Câștigătoarea „Survivor România” a făcut dezvăluiri șocante despre experiența care i-a adus 250.000 de lei, cântăreața mărturisind episoade extrem de dure.

Câștigătoarea Survivor România, despre experiența din Republica Dominicană

Show-ul de supraviețuire „Survivor România” nu este pentru persoanele slabe de înger, condițiile din Republica Dominicană fiind departe de cele ale un hotel. Concurenții au fost nevoiți să doarmă sub cerul liber, Elena Ionescu făcând dezvăluiri halucinante despre această experiență.

Câștigătoarea show-ului difuzat la Kanal D a făcut o serie de declarații șocante despre cele 5 luni petrecute în Republica Dominicană. Frumoasa cântăreață a dat detalii despre condițiile în care a dormit, s-a spălat și ce a mâncat, precizând că pe traseu trebuia să fie fresh mereu.

Greutățile prin care a trecut Elena Ionescu în show-ul de supraviețuire

Invitată în emisiunea „Ștafeta mixtă!” de la Kanal D, câștigătoarea „Survivor România” a mărturisit că supraviețuirea în n Republica Dominicană a fost una foarte grea din cauza condițiilor, declarând că la un moment dat în tabără toți miroseau urât pentru că nu se mai spălaseră de mult.

Mai mult decât atât, concurenții nu doar că mâncau numai orez și nucă de cocos, dar trebuiau să aibă forță și energie pentru traseele pe care le aveau a doua zi. Și pentru că toate acestea nu erau de ajuns, frumoasa cântăreață a spus că trebuia mereu să se ferească de insectele și vietățile din junglă.

„A fost greu foarte, foarte greu… Să mânânci doar puțin orez și nucă de cocos, să dormi pe șipcile acelea, care mai aveau un pic și îți rupeau spatele, să mori de frig seara și de cald ziua, să te uiți pe unde calci, că puteai să dai peste vietățile alea de acolo, care aveau dimensiuni uriașe față de ce știam eu, să te muște țânțarii ăia oribili și apoi, să fii fresh a doua zi pe traseu, e cumplit.

Nimeni de acasă nu știe cât de dure condiții am îndurat în Republica Dominicană, dar, practic, acum, la rece, nici nu mai contează…”, a declarat câștigătoarea „Survivor România, în emisiunea difuzată la Kanal D, informează wowbiz.ro.

Totodată, artista a vorbit și despre igiena care a lăsat mult de dorit în jungla din Republica Dominicană. Bruneta a declarat că în tabără erau tot felul de „miresme”, însă în cele din urmă s-au obișnuit cu toții cu acest trai, spălându-se în apa oceanului care era foarte sărată.

„Să nu te speli atâta timp bine…este un calvar! Îmi amintesc că, la început, miroseam toți, puțeam practic, nu vă închipuiți cum era acolo, în tabără. Se simțeau tot felul de ”miresme”. Încet, încet, însă, ne-am obișnuit și parcă nu mai era atât de groasă treaba, mai ales că nu mai eliminam toxine.

Ne spălam în apa oceanului, iar sarea aceea mai atenua din miros. Totuși, veneam transpirați total de la jocuri și era greu, cu hainele pline de noroi, de nisip…Iar în partea de final, când ne-am unificat, și ne-am dus în altă parte, a fost și mai dificil, mai ales că eu în cap, aveam câlți, atât de încurcat îmi era părul.

Nu mai aveam ocean și ne spălam cu apă potabilă. Îmi aduc aminte că, la un moment dat, după un joc câștigat, am primit câte un săpun la două persoane. Eu l-am împărțit cu Asiana și, de fericire, ne-am dat cu el de aveam senzația că ne-am luat pielea de pe noi, ne dădeam jos toate straturile de bronz.

Offf…așa era acolo. Acum, am învățat să prețuiesc și cele mai mărunte lucruri…”, a mai povestit Elena Ionescu în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă!”.

Închide ×