Life

Elena Ionescu, Diana Bulimar și Adina Heaven, pe masa chirurgului estetician. Ce operaţii şi-au făcut vedetele

22.10.2020 | 17:36
Elena Ionescu Diana Bulimar si Adina Heaven pe masa chirurgului estetician Ce operatii siau facut vedetele
Elena Ionescu, Diana Bulimar și Adina Heaven, pe masa chirurgului estetician. Ce operaţii şi-au făcut vedetele. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Se pare că toamna aceasta este perioada operațiilor estetice, de vreme ce intervențiile estetice sunt acum la ordinea zilei, iar tot mai multe vedete ajung pe masa chirurgului estetician.

Vedetele din showbiz-ul românesc au foarte mare grijă de aspectul fizic și vor să se asigure că arată impecabil la fiecare apariție publică, motiv pentru Diana Bulimar, Elena Ionescu, Adina Postelnicu și chiar și Culiță Sterp au apelat la ajutorul medicului estetician.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu, Diana Bulimar și Adina Heaven, pe masa chirurgului estetician. Ce operaţii şi-au făcut vedetele

Toamna vine cu schimbări în ceea ce privește aspectul multor vedete autohtone, care apelează la diverse intervenții sau tratamente pentru a avea aspectul fizic dorit. Printre persoanele publice care vor să se asigure că arată impecabil, se numără Elena Ionescu, Diana Bulimar, Adina Heaven și Culiță Sterp.

Elena Ionescu, câștigătoarea competiției ,,Survivor”, a apelat, din nou, la ajutorul medicului estetician, după ce şi-a mărit sânii lunile trecute. Solista a apelat la o clinică renumită pentru tehnicile noi de injectare a buzelor: Kendall, Kylie şi Russian lips, clinică la care apelează majoritatea vedetelor din România, iar intervenţia medicală costă 360 €, pentru 1,55 ml.

ADVERTISEMENT
Elena Ionescu
Elena Ionescu a apezat la o nouă intervenție estetica. Sursa foto: Instagram

“Ador buzele cu volum şi de obicei folosesc contur de buze, dar în ultima perioadă dura mult prea mult să stau să mă aranjez. Am apelat la buna mea prietenă, Mădălina Brînduşescu, pentru această procedură, deoarece am văzut rezultatele spectaculoase”, a mărturisit Elena.

Și fosta concurentă ,,Exatlon”, Diana Bulimar, în vârstă de 25 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală, de deviaţie de sept şi rinoplastie. Fosta campioană europeană la gimnastică este foarte activă pe rețelele de socializare, unde i-a ținut pe susținătorii ei la curent cu operația sa, publicând ulterior fotografii din perioada de recuperare.

ADVERTISEMENT

,,Am apelat la domnul doctor Florin Juravle, chirurg estetician, care m-a ajutat. Operaţia a fost cu ochii închişi pentru mine, am dormit extraordinar! Mi-am dorit un nas respirabil şi o mică modificare estetică. După o săptămână de la operaţie mi-a fost dată jos atela şi pot spune că am fost uimită de cât de bine arată acum năsucul!”, a spus Diana Bulimar.

De asemenea, și Adina Pos­telnicu, ex-Heaven, nașa băiețelului Elenei Ionescu, a apelat la tratamente mai complexe, la aceeași clinică la care a mers și fosta componentă a trupei Mandinga.

ADVERTISEMENT

,,Procedurile cele mai apreciate de Adina sunt PRP (terapia vampir) și tratamentul „Baby face” pentru un ten de bebeluș.  Orice femeie isi doreste o piele tânăra, fermă, cu mai puține riduri și un contur bine determinat dar nu intodeauna vrem să apelăm la produse chimice pentru a obține aceste rezultate. „Terapia vampir” este bazată pe puterea de vindecare a propriului organism și presupune injectarea propriului sânge în zonele cu probleme. Rezultatul final înseamnă întinerirea zonelor injectate.”, a explicat Mădălina Brînduşescu, managerul clinicii.

Recent, solistul Culiţă Sterp și-a anunțat fanii din mediul online că îşi va face implant de păr, la Cluj. Interpretul de muzică de petrecere a ajuns marți, 20 octombrie, la clinica medicului Mihai Motora, iar operația a durat 7 ore. Acestuia i s-au pus 3.500 de fire de păr în zona frontală, iar operația a fost un succes.

,,Mă simt foarte bine. Nu a durut deloc”, a declarat Culiță.

 

 

ADVERTISEMENT