Life

Elena Ionescu și Emanuel, tot mai apropiați. Cum au fost surprinși foștii concurenți Survivor România. Foto și Video

14.07.2020 | 12:39
Elena Ionescu si Emanuel tot mai apropiati Cum au fost surprinsi fostii concurenti Survivor Romania Foto si Video
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu, câștigătoarea „Survivor România”, și Emanuel Neagu sunt tot mai apropiați de când s-au întors din Republica Dominicană existând zvonuri care spun că formează un cuplu. Frumoasa brunetă nu a confirmat nicio relație amoroasă cu fostul coleg, dar imaginile spun cu totul altceva.

Recent, îndrăgita artistă și Emanuel au plecat pe litoralul românesc unde au filmat cel mai nou videoclip al Elenei Ionescu, intitulat „Noapte albă”. Fostul concurent de la „Survivor România” a apărut alături de brunetă în ipostaze provocatoare, cadrele spunând povestea unui cuplu.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață este conștientă că acest clip va produce un val de reacții legat de relația pe care o are cu Emanuel, însă spune că au fost doar doi actori, nicidecum nu formează un cuplu în realitate, deși fanii și-ar dori acest lucru pentru ei.

Elena Ionescu și Emanuel, senzuali și provocatori în ultimul videoclip al artistei

„Cine urmărește acest clip, nu mai are niciun dubiu! Este clar! În el, avem niște cadre în care părem un cuplu pe bune! Trebuie să recunoaștem, ne stă foarte bine împreună!

ADVERTISEMENT

Am fost doi actori extraordinar de buni, de aceea, vom colabora și la următoarea mea melodie. Acolo, vor fi imagini și…mai și! Atunci, să vedeți reacții”, a declarat Elena Ionescu în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă”, relatează wowbiz.ro.

Emanuel, sincer legat de sentimentele pe care le are pentru artistă

Pe de altă parte, Emanuel Neagu a recunoscut că are sentimente pentru renumita artistă, însă diferența de vârstă dintre ei ar fi un impediment. Finalistul „Survivor România” are numai cuvinte de laudă la adresa Elenei Ionescu vorbind adesea despre calitățile pe care le are aceasta.

ADVERTISEMENT

„Este o femeie foarte frumoasă, interesantă, o mamă foarte foarte puternică, îmi place de ea! Este un om pe care l-am apreciat de la început și de care am încercat să mă apropii și în Republica Dominicană.

Știu că sunt mai mic decât ea și lucrul acesta reprezintă un dezavantaj, însă nu se știe niciodată ce se va întâmpla. Sper să fie totul bine”, a spus dansatorul la un moment dat, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT

Având în vedere episoadele tot mai dese în care sunt surprinși împreună nu este exclus ca Elena Ionescu să-și schimbe părerea despre Emanuel și să-i dea acestuia o șansă, dar asta numai timpul va decide.

ADVERTISEMENT