Life

Motivul pentru care Elena Ionescu de la Survivor România nu are o relație: ”Trebuie să aibă niște lucruri”

Elena Ionescu este o femeie liberă încă din anul 2019, de când a divorțat de fostul soț, însă câștigătoarea de la Survivor România 2021 nu a reușit să-și refacă viața amoroasă nici acum.
15.03.2022 | 19:46
Motivul pentru care Elena Ionescu de la Survivor Romania nu are o relatie Trebuie sa aiba niste lucruri
De ce Elena Ionescu este singură. Ce caută câștigătoarea de la Survivor România la un bărbat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață a dezvăluit care este motivul pentru care nu are o relație de dragoste. Frumoasa brunetă visează să aibă o familie, dar spune că până acum nu a avut timpul necesar să-și găsească sufletul pereche.

De ce Elena Ionescu este singură. Ce caută câștigătoarea de la Survivor România la un bărbat

Elena Ionescu este un om împlinit din punct de vedere profesional, dar nu același lucru se poate spune despre viața privată. Solista recunoaște că își dorește pe cineva aproape, dar nu face din asta un obiectiv principal.

ADVERTISEMENT

În plus, câștigătoarea de la Survivor România 2021 spune că este foarte importantă părerea fiului ei, Răzvan. De asemenea, artista susține că persoana iubită trebuie să fie cineva care să o atragă cu ceva anume.

„Cu dragostea încă nu am avut timp. Niciodată nu am să spun că nu îmi doresc, eu îmi doresc o familie, dar nu îmi doresc cu orice preț, asta e clar. Sunt un om împlinit, am tot ce-mi trebuie. Părerea lui (nr. a fiului ei) pentru mine va fi foarte importantă.

ADVERTISEMENT

Da (nr. e greu să-și facă o relație pentru că are copil), clar. În primul rând, el trebuie să aibă niște lucruri pe care eu să le văd să pot să-l accept în viața mea”, a mărturisit Elena Ionescu, în cadrul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars.

Elena Ionescu a divorțat la numai un an de la nuntă

Câștigătoarea de la Survivor România 2021 a fost căsătorită cu Dragoș Răzvan Stanciu timp de un an. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate  când au realizat că nu sunt pe aceeași lungime de undă și au divorțat amiabil, la notar.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv Elena Ionescu dădea de înțeles că motivul separării a fost infidelitatea fostului partener de viață, dar și faptul că nu s-a implicat suficient în creșterea copilului. La polul opus, fostul soț al cântăreței a negat acuzațiile aduse.