Life

Elena Ionescu, trimisă de părinți să-și caute bărbat după divorț: ”Mi-au spus să cunosc oameni noi”

Cântăreața Elena Ionescu, câștigătoarea primului sezon de Survivor România, e îndemnată de părinți să-și găsească un partener, chiar dacă primul mariaj a fost un eșec.
03.11.2022 | 13:00
Elena Ionescu trimisa de parinti sasi caute barbat dupa divort Miau spus sa cunosc oameni noi
Elena Ionescu încurajată de părinți să-și refacă viața după divorț. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, dar și marea câștigătoarea a primului sezon de Survivor România, a dezvăluit pentru FANATIK sfaturile pe care le-a primit de la părinții ei, imediat după ce a divorțat de tatăl copilului ei.

Elena Ionescu, sfătuită de părinți să-și refacă viața după divorț

Cântăreața a decis în urmă cu trei ani, de comun acord cu Dragoș Stanciu, să o ia pe căi separate. Singura lor interacțiune din prezent este doar pentru a-și crește frumos copilul pe care îl au împreună.

ADVERTISEMENT

De atunci s-a tot zvonit că vedeta ar avea pe cineva alături, dar niciodată nu a fost ceva care să merite, din punctul ei de vedere,  asumarea relației. Elena Ionescu recunoaște că simte frecvent fluturi în stomac, dar cum vin, așa și se duc.

Eu simt foarte des fluturi în stomac. Îmi trec repede, dar ei vin repede și tot așa se duc (n.r. râde)”, a mai dezvăluit Elena, câștigătoarea de la Survivor România 2020.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu speră să își găsească jumătatea

Părinții Elenei Ionescu sunt împreună din clipa în care au decis să întemeieze o familie, model pe care i l-au insuflat și fiicei lor. Doar că, din păcate, viața a avut alte planuri și căsnicia artistei nu a durat mai mult de un an.

Cu toate acestea, imediat după divorț, artista a fost îndrumată de mama și tatăl ei să cunoască oameni noi și să-și caute jumătatea, chiar dacă nu i-a ieșit din prima. Și, ne-a dezvăluit Elena Ionescu, ea e optimistă și este convinsă că își va găsi ”umbra” și o să formeze o familie.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna ai mei mi-au spus să cunosc oameni noi după divorț. Asta este, nu a fost să iasă din prima. Odată și odată o să-mi găsesc eu umbra și o să formez și eu o familie așa cum este normal.

Ei sunt nedespărțiți de când sunt împreună și eu am această viziune despre viață, așa că, Doamne ajută! Când e să fie, ei mă încurajează, mă susțin. În același timp nu grăbește nimeni nimic! Lucrurile trebuie să vină natural și cel mai important – să ai răbdare și să nu ceri nimic, să aștepți ca lucrurile să te surprindă”, a mărturisit pentru FANATIK, interpreta.

ADVERTISEMENT

Unde crede Elena Ionescu că au greșit părinții în educația pe care i-au dat-o

Elena Ionescu, deși cu o educație ”ca în alte vremuri”, a făcut un bilanț al greșelilor pe care le-au făcut părinții în creșterea ei. Vedeta a ajuns la concluzia că tot ceea ce au făcut a ajutat-o să evolueze și să ajungă omul de astăzi, un om care să învețe din greșelile trecutului.

Dacă fac un bilanț cu greșelile părinților mei îmi dau seama că, dacă nu erau, probabil că nici eu nu perseveram să evoluez. Cred că a fost foarte bună educația din vremurile acelea.

Acum este un pic mai superficial totul. Eu nu văd o greșeală neapărat în modul cum m-au crescut, mai ales că au fost pionii principali în ceea ce sunt astăzi. Știu că și-au dat toată silința și tot aportul ca eu să ajung cât mai bine. Îmi doresc să fiu și eu părinte ca ei”, a mai punctat fosta solistă a trupei Mandinga.

Fiul câștigătoarei de la Survivor a ajuta-o să se descopere

Postura de mamă a fost ceva nou pentru Elena, dar tinerică fiind, a ajutat-o să aibă o relație apropiată cu fiul ei, Răzvan. Alături de el a învățat lucruri noi, a ajuns să se descopere pe ea. Nici prea severă, nici prea panicată, l-a luat alături de ea la tot pasul, asta ajutând la maturizarea lui.

Cred că mă descurc foarte bine în postura de mamă. Sunt cu normă întreagă. Îmi place și asta mă ajută foarte mult în creșterea copilului meu. Evoluez odată cu el, învăț lucruri noi, am ajuns să mă descoper pe mine și sunt fericită.

Este cea mai mare realizare a vieții mele. Nu am fost niciodată o mamă panicată sau foarte grijulie, nici mult prea severă. Fiind foarte tânără l-am luat cu mine peste tot și atunci și el este un copil matur. Uneori am impresia că vorbesc cu un copil de 10 ani, nicidecum la patru ani. Este un copil înțelept, sunt extrem de mândră de el”, ne-a mai spus vedeta.

Trecută prin multe încercări, Elena Ionescu a descoperit modalitatea prin care să uite de rele și să-și relaxeze mintea. Pentru ea sportul s-a dovedit a fi cel mai bun medicament după o zi care nu a fost nici pe departe perfectă.

Cred că mișcarea, sportul mă ajută în momentele dificile! Să alerg, să mă deconectez ceva ca să îmi distragă atenția de la ziua care nu a fost prefectă. Mă refugiez în tot felul de activități fizice în principal pentru că mă ajută să-mi relaxez mintea”, a adăugat Elena Ionescu pentru FANATIK.

Revenire spectaculoasă alături de grecii de la Greek4U

Și, să nu uităm de o altă mare dragoste a Elenei, muzica, pe care o face de mic copil, la început alături de băieții de la Mandinga, ulterior solo. Acum interpreta revine cu o nouă colaborare cu băieții de la Greek4U.

Nu neapărat îndrăgostită, pur și simplu mi-a plăcut piesa. Mi s-a părut că este pozitivă. Am fost ca o pată de culoare între băieții care sunt cu greci. Sunt foarte liniștită, mă axez pe partea profesională foarte mult pentru că acolo este cel mai bine. Acolo nu dau niciodată greș. Doamne ajută să îmi mai fure cineva inima, dar momentan sunt liniștită așa”, a mai declarat Elena Ionescu.

ADVERTISEMENT