News

Elena Lasconi are cel mai tânăr consilier personal din România. Ce vârstă are acesta

07.01.2021 | 22:55
Elena Lasconi are cel mai tanar consilier personal din Romania Ce varsta are acesta
ADVERTISEMENT

Elena Lasconi, noul primar al orașului Câmpulung, are cel mai tânăr consilier personal din România. Andrei Grecu are doar 20 de ani și este cel de al doilea consilier personal al edilului.

Fosta vedetă de la Pro TV este foarte încântată de tânărul pe care l-a angajat și în prezintă pe acesta ca fiind „deștept, pasionat și activ în societatea civilă.”

ADVERTISEMENT

Elena Lasconi a părăsit postul de televiziune care a consacrat-o după 24 de ani. Ea a candidat la Primăria Câmpulung Muscel, oraș în care are o casă de care este foarte atașată, din partea USR PLUS și a reușit să se impună în cursa pentru fotoliul de edil.

Elena Lasconi are cel mai tânăr consilier personal din România. Ce vârstă are acesta

Elena Lasconi și Andrei Grecu
Elena Lasconi și Andrei Grecu, cel mai tânăr consilier din România
Sursa foto: Facebook

Noul primar al municipiului din în județul Argeș l-a prezentat pe pagina de Facebook pe tânărul ales drept consilier. Elena Lasconi are doar cuvinte de laudă pentru Andrei Grecu. „Începând de astăzi, am angajat cu acte în regulă al doilea consilier personal.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Andrei Grecu, un tânăr de numai 20 de ani deștept, pasionat și activ în societatea civilă. Andrei va fi puntea de legătură între mine și voi, copiii, adolescenții și tinerii din Câmpulung pe care vrem să vă implicăm în viața comunității.

Și aceasta este o premieră pentru că până acum voi, cei fără drept de vot nu ați avut un cuvânt de spus. Consider că nu ai cum să prinzi rădăcini într-un oraș în care nu te implici și nu ești luat în seamă. Mai mult, ideile tinerilor sunt de cele mai multe ori mai bune decât ale multora dintre noi.

ADVERTISEMENT

Tinerii se implică, au viziune, sunt conectați cu ultimele noutăți și cred că știu cel mai bine care le sunt nevoile. Într-o societate sănătoasă copiii, adolescenții și tinerii sunt actori importanți.

Deja avem o strategie de dezvoltare a orașului în care sunt implicați tinerii și sunt sigură că municipiul Câmpulung se va schimba în bine, chiar va fi cool.

ADVERTISEMENT

PS: Pentru orice propuneri, proiecte, idei, nemulțumiri, Andrei așteaptă să îl contactați! Vocea tinerilor este în sfârșit auzită!”, este mesajul prin care fosta știristă își prezintă noul consilier.

ADVERTISEMENT
Tags: