Alegeri 2024

Elena Lasconi, atac fără precedent la adresa lui ÎPS Teodosie. ”O prezenţă toxică. E coloana rusă din România”

Elena Lasconi a lansat, luni, un atac fără precedent la adresa lui ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.”O prezenţă toxică. E coloana rusă din România".
24.06.2024 | 23:48
Elena Lasconi atac fara precedent la adresa lui IPS Teodosie O prezenta toxica E coloana rusa din Romania
Elena Lasconi, atac fără precedent la adresa lui ÎPS Teodosie. Sursa foto: Facebook/ Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel, s-a alăturat politicienilor care au condamnat declarațiile arhiepiscopul Tomisului conform cărora, femeile abuzate ”trebuie își ducă crucea”.

Elena Lasconi, atac fără precedent la adresa lui ÎPS Teodosie

Candidata la şefia USR a afirmat, luni, că ”nu este datoria femeii să suporte abuzul într-un cuplu, ci a bărbatului să nu-l comită”.

ADVERTISEMENT

”Asta e valabilă şi în relaţii de cuplu. Şi în relaţii de prietenie. Şi în business. Şi în politică. Şi peste tot”, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook.

Elena Lasconi a subliniat că ”abuzul nu trebuie niciodată tolerat. Sfatul meu pentru orice persoană abuzată este să se depărteze de prezenţa toxică din viaţa ei”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, primarul municipiului Câmpulung Muscel a lansat un atac dur la adresa lui ÎPS Teodosie despre care a spus că este ”o prezență toxică ce reprezintă coloana rusă din România”.

O astfel de prezenţă toxică în societatea românească este şi ÎPS Teodosie, ce reprezintă coloana rusă din România.

ADVERTISEMENT

Astfel de declaraţii repetate tot mai des ne arată un personaj care s-a rupt nu doar de societate, dar şi de Dumnezeu. Ce trist”,a mai spus Elena Lasconi.

ÎPS Teodosie a stârnit din nou revoltă în rândul românilor după ce într-o emisiune de radio a sfătuit-o pe o femeie care l-a întrebat cum se poate vindeca într-o relaţie cu un soţ abuziv, să îşi ”ducă crucea”, fiindcă a primit ”taina cununiei”.

ADVERTISEMENT

La scut timp după ce declarațiile prelatului au stârnit controverse în spațiul public, ministrului Familiei, dar şi cel al Justiției au reacționat imediat și au condamnat derapajul lui ÎPS Teodosie.

”Un derapaj inacceptabil care nu trebuie trecut sub tăcere”, a declarat ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

La rândul său, ministrul Familiei, Natalia Intotero, a afirmat că „familia și căsătoria ar trebui să fie locuri de siguranță și sprijin, nu de suferință și abuz”.

ADVERTISEMENT
Tags: