ADVERTISEMENT
News

Elena Lasconi, decizie radicală în Câmpulung Muscel. Cu ce probleme s-a mai confruntat noul primar

Autor: Bogdan Solomon | 12.02.2021 | 17:25
Elena Lasconi, decizie radicală în Câmpulung Muscel. Cu ce probleme s-a mai confruntat noul primar
În vizorul primăriței a intrat, de această dată, casa de oaspeți a orașului. Sursa foto: Colaj Fanatik

Elena Lasconi continuă schimbările începute chiar din ziua în care a preluat oficial mandatul de primar al orașului Câmpulung Muscel. De data aceasta, în vizorul său a intrat, potrivit mesajului publicat cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare, casa de oaspeți, căreia i-ar fi trecut pragul în ultima vreme doar oameni „de-ai locului”.

ADVERTISEMENT

Printre ei, fostul primar Liviu Țâroiu, șoferul Mugurel Minciună și fostul manager al Spitalului Municipal. Pentru a pune capăt prostului obicei, edilul a recurs la o măsură radicală, spre satisfacția locuitorilor, care i-au mărturisit că nu erau la curent cu existența unui astfel de loc.

Și nu este singura decizie surprinzătoare luată de fosta jurnalistă. Aceasta a promis că toate construcțiile improvizate vor fi înlocuite cât de curând cu parcări și locuri de joacă pentru cei mici.

ADVERTISEMENT

Elena Lasconi a schimbat yala casei de oaspeți din Câmpulung Muscel

Cheia” iubirii de… “carte”. Vă prezint, în premieră, casa de oaspeți a Primăriei. E tare, nu?

Ce nu știți este că oaspeții, de regulă, erau cazați la pensiunile din oraș. Puțini au fost cei care au trecut pragul casei de oaspeți de pe bulevard. Gura târgului spune că cei mai “fideli” oaspeți sunt de-ai locului.

ADVERTISEMENT

Așa că am verificat. Rezultatul? Deținătorii de chei sunt: fostul primar Liviu Țâroiu, fostul șofer al primarului Mugurel Minciună, Sergiu Cicu – fost consilier PSD, Nicolae Alexe – fost manager al spitalului și mai sunt, cică, și alții.

Spre dezamăgirea sus-numiților am schimbat yala. Ghinion, s-a dus și plăcerea asta nevinovată finanțată de câmpulungeni.

ADVERTISEMENT

Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibușor unde să citească… în liniște, că nu mă pot gândi la altceva”, a scris Elena Lasconi pe contul său de Facebook.

Cât despre decizia de a demola toate construcțiile improvizate pentru ca în locul lor să fie amplasate parcări și locuri de joacă pentru copii, ei bine, aceasta a stârnit dezbateri aprinse în mediul online.

ADVERTISEMENT

Dumneavoastră știți ce a însemnat Colonia Pescăreasa pentru zona Muscel? Aici locuiesc cei care au fost aduși din toată țara să lucreze în minele din zonă și au rămas fără locuri de muncă.

Unii poate nu mai știu nici de unde au venit și spuneți să meargă la sat?”, i-a transmis un locuitor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!