News

Elena Lasconi e pusă pe fapte. De ce i-a concediat pe șefii Poliției Locale și ai pieței din Câmpulung Muscel

16.11.2020 | 08:50
Elena Lasconi e pusa pe fapte De ce ia concediat pe sefii Politiei Locale si ai pietei din Campulung Muscel
Elena Lasconi e pusă pe fapte. De ce i-a concediat pe șefii Poliției Locale și ai pieței din Câmpulung Muscel
ADVERTISEMENT

Elena Lasconi și-a luat în primire rolul de primar al orașului Câmpulung Muscel. Aceasta i-a dat afară pe șefii poliției locale și ai pieței pentru că nu s-au asigurat că sunt impuse regulile anti-Covid.

Nemulțumirea a venit după ce au fost depistate anumite probleme în piața centrală din oraș. De altfel, aceasta va rămâne închisă până luni pentru a se putea lua măsurile de siguranță.

ADVERTISEMENT

Lasconi a făcut anunțul printr-o postare pe pagina de Facebook. Tot acolo a dat mai multe explicații despre demiterea celor 2 persoane.

Elena Lasconi, un primar hotărât

„La Câmpulung nu ne jucam cu sănătatea oamenilor. Am hotărât să închid piața centrală pentru că nu s-au respectat regulile. După cum știți, după ce săptămâna trecută am încercat să le redeschidem cu sprijinul prefectului, cu sprijinul DSP, al Jandarmeriei și al Poliției Municipale.

ADVERTISEMENT

Dar șeful piețelor nu a respectat regulile de a tăia cele două șiruri de geamuri pentru a se face circuit de aer. Tocmai din acest motiv l-am eliberat din funcție pe șeful pieței, dar și pe comandantul Poliției Locale, pentru că nu a asigurat pază, dezinfectant și termometru aici la intrare, așa cum trebuia făcut.

Din păcate voi închide acum piața, o să o redeschidem mâine după ce se vor lua toate măsurile de siguranță. Pentru că aici nu merge și așa, ca până acum”, a precizat Elena Lasconi.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe pagina de Facebook, Lasconi anunța pe 13 noiembrie noi măsuri de restriciție.

”În Câmpulung se închid din această seară de la ora 00:00 restaurantele și sălile cu jocuri de noroc. Excepție: restaurantele și cafenelele din interiorul pensiunilor și hotelurilor care vor deservi exclusiv persoanele cazate în aceste unități.

Aveți grijă de voi! Purtați mască! Sănătate! Din acest moment poliția și jandarmii au plecat pe teren în acțiune de informare la toți agenții economici,” a scris primarul Câmpulung Muscel.

ADVERTISEMENT
Tags: