Life

Elena Lasconi, gest impresionant pentru locuitorii din Câmpulung Muscel. Cum i-a surprins fosta jurnalistă de la Pro TV

Elena Lasconi a făcut un gest impresionant pentru locuitorii din Câmpulung Muscel, de când este primar.
05.10.2021 | 17:48
Elena Lasconi gest impresionant pentru locuitorii din Campulung Muscel Cum ia surprins fosta jurnalista de la Pro TV
ADVERTISEMENT

Elena Lasconi a făcut un gest impresionant pentru locuitorii din Câmpulung Muscel, la mai bine de un an de când a câștigat alegerile locale.

Fosta jurnalistă de la Pro TV s-a prezentat la ușa cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Elena Lasconi s-a declarat impresionată să vadă că sunt cupluri care se iubesc la fel de mult, chiar și după jumătate de secol.

ADVERTISEMENT

Elena Lasconi, gest impresionant pentru locuitorii din Câmpulung Muscel

Elena Lasconi a făcut un gest impresionat pentru oamenii din Câmpulung Muscel. Edilul s-a dus la ușa cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie pentru a le transmite personal felicitări.

Fosta jurnalistă a fost surprinsă să descopere, printre cuplurile întâlnite, că sunt oameni la care există și acum acea sclipire.

ADVERTISEMENT

„Ca primar am felicitat la începutul anului mai multe cupluri din Câmpulung care au 50 de ani de căsnicie, m-am dus la ei acasă să îi văd.

Mi s-a părut extraordinar că am văzut sclipirea aia, care se pierde de multe ori, la câteva cupluri, mai ales la un cuplu.

ADVERTISEMENT

Oamenii ăia mi-au povestit că în martie s-au cunoscut și în aprilie s-au căsătorit”, a declarat Elena Lasconi în cadrul emisiunii Vorbește lumea. 

Cu mai bine de un an în urmă, Elena Lasconi a renunțat la televiziune pentru a se dedica vieții politice. Aceasta a candidat la alegerile locale din 2020, pe care le-a și câștigat.

ADVERTISEMENT

Câți bani câștigă acum Elena Lasconi

Elena Lasconi a vorbit, acum câteva săptămâni, despre salariul pe care îl are acum, în calitate de primar al orașului Câmpulung Muscel.

Aceasta a recunoscut că suma de bani este mică, în comparație cu cea pe care o câștiga atunci când lucra la Pro TV. Edilul încasează lunar suma de 9.000 de lei, dar nu se plânge, chiar dacă este foarte multă muncă.

„Am 9.000 de lei salariul de primăriță. E multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în primărie și mă înjură toți. Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când eram la Pro TV?

Când mă duceam să vorbesc la eveniment? În 40 de minute. Și nu mă înjura nimeni. Vreau să fac un fel de Vegas din Câmpulung Muscel!

Să vină oamenii din toată lumea să se căsătorească la noi, pentru că avem locuri de poveste!”, a declarat Elena Lasconi la emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT