Life

Elena Lasconi și-a corectat numele din acte. Care era numele din buletin al fostei jurnaliste

Elena Lasconi a reușit să-și capete numele real. Fosta jurnalistă, actual primar al municipiului Câmpulung Muscel, avea trecut greșit în buletin numele de familie.
20.07.2022 | 23:32
Elena Lasconi sia corectat numele din acte Care era numele din buletin al fostei jurnaliste
Elena Lasconi și-a corectat numele din buletin. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Elena Lasconi a reușit să-și corecteze numele din acte, care era trecut greșit de jumătate de veac. După 50 de ani, actualul primar al municipiului Câmpulung Muscel a reparat eroarea.

Cum era trecută în acte Elena Lasconi

Elena Lasconi a dezvăluit pe rețelele de socializare că în cartea de identitate se numea Elena Lăsconi până acum. Miercuri, 20 iulie 2022, și-a primit buletinul cu numele corect: Elena Lasconi.

ADVERTISEMENT

”Oficial Lasconi. Începând de astăzi numele meu este Lasconi și în acte. Am îndreptat o eroare făcută în urmă cu 50 de ani când am fost înregistrată ca Lăsconi”, a scris fosta jurnalistă de la Protv, pe contul său de facebook.

Elena Lasconi a mărturisit că era importantă pentru ea îndreptarea greșelii, deoarece se mândrește cu numele ei și muncește zilnic să-i ofere valoare. De altfel, este recunoscătoare familiei și strămoșilor pentru numele de ”Lasconi”.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine e important. Mă mândresc cu numele meu și muncesc în fiecare zi să-i dau valoare. Unii moștenesc un nume care îi poziționează automat ca privilegiați.

Însă, nimic nu e mai frumos pe lume ca satisfacția de a-l construi prin muncă cinstită și drag de aproape. Mulțumesc familiei mele, dar și strămoșilor mei pentru că și datorită lor sunt ceea ce sunt azi!”, a mai scris Elena Lasconi pe facebook.

ADVERTISEMENT

Elena Lasconi s-a bucurat de modificarea numelului chiar de Zilele Câmpulungului. Ce sfat are pentru români

Elena Lasconi a primit noul buletin chiar de Zilele Câmpulungului, după ce a început demersurile de modificare din ”Lăsconi” în ”Lasconi” încă din 2021. Fosta jurnalistă i-a îndemnat pe români să fie mândri de cum se numesc.

”Am început demersurile încă de anul trecut și mă bucur că am primit “botezul”, cartea de identitate, de Zilele Câmpulungului.

ADVERTISEMENT

Fiți mândri de numele vostru pentru că adunate, împreună înseamnă România!”, a mai notat edilul din Câmpulung Muscel pe rețelele de socializare.

Elena Lasconi a fost aleasă primar al Câmpulung Muscel în 2020, candidând din partea USR. Înainte de a intra în politică, Elena Lasconi a lucrat ani buni la Protv ca jurnalist.

La un moment dat, în emisiunea ”La Măruță”, Elena Lasconi a mărturisit câți bani încasează lunar din funcția de primar. Este vorba despre suma de 9.000 de lei și care ar fi mai mică decât salariul său ca jurnalist la cunoscutul post tv.

ADVERTISEMENT
Tags: