Life

Elena Marin, adevărul despre relația dintre Roxana Ghiță și Musty de la Survivor România. Ce a dezvăluit Faimoasa

Elena Marin de la Survivor România a făcut lumină în legătură cu afirmația lui Zanni, care a dezvăluit că Roxana Ghiță și Musty au avut o legătură amoroasă în timpul competiției sportive din Republica Dominicană.
26.07.2021 | 10:55
Elena Marin adevarul despre relatia dintre Roxana Ghita si Musty de la Survivor Romania Ce a dezvaluit Faimoasa
Elena Marin, adevărul despre relația dintre Roxana Ghiță și Musty de la Survivor România. Ce a dezvăluit Faimoasa. Sursa foto: Instagragm. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Faimoasa a spus adevărul despre legătura pe care cei doi Războinici se presupune că au avut-o. Fosta concurentă de la Kanal D a spus totul într-o sesiune de întrebări deschisă fanilor pe rețelele de socializare.

Dansatoarea și-a spus părerea despre momentul amoros dintre Musty și Roxana Ghiță, Războinica de la Survivor România, care în momentul de față se iubește cu Andrei Dascălu.

ADVERTISEMENT

Elena Marin a dat cărțile pe față. Ce s-a întâmplat între Roxana Ghiță și Musty de la Survivor România

„Roxana Ghiță, sub pătură, în baracă, a întreținut relații intime cu Musty. Știe toată lumea. E sută la sută, nu e zvon! E posibil să se fi întâmplat și cu Andrei”, a spus Zanni în emisiunea „Ștafeta mixtă”, de la wowbiz.ro.

Pusă în fața unei întrebări sensibile, după afirmația artistului, Elena Marin a dezvăluit că nu știe ce s-a întâmplat în tabăra albastră, asta pentru că a făcut parte din cu totul altă echipă, cea roșie.

ADVERTISEMENT

„Unele întrebări cred că sunt un pic cam incomode și nu cred că e treaba noastră ce au făcut ei acolo, plus că noi nu eram cu ei în tabără.

Noi nu eram în tabăra Războinicilor, așa că nu cred că ar trebui să ne dăm cu părerea despre ce s-a întâmplat între ei”, a spus fosta Faimoasă de la Survivor România, pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Elena Marin, despre momentele grele de la Survivor România

Știe toată lumea că emisiunea de la Kanal D nu este lapte și miere, ci este vorba despre supraviețuire. Concurenții au simțit pe propria piele ce înseamnă Survivor România, Elena Marin povestind un eveniment ce a marcat-o.

Fosta asistentă a lui Mihai Morar a povestit că a fost nevoită să doarmă în picioare din cauza condițiilor meteo. Ploaia nu este singura care le-a dat dureri de cap, ci și faptul că nu aveau suficientă hrană.

ADVERTISEMENT

„Au fost foarte multe lucruri care m-au marcat, dar unul pe care nu o să pot să-l uit este în momentul în care am dormit în picioare pentru că nu aveam acoperiș.

Ploua și nu aveam cum să dormim pe jos și da, am dormit în picioare. Se poate să dormi și în picioare”, a spus dansatoarea, în mediul virtual.

Elena Marin a petrecut mai bine de 6 luni în Republica Dominicană, însă nu a ajuns în marea finală. Vedeta a fost eliminată cu numai câteva zile înainte, Zanni fiind câștigătorul premiului de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT