Life

Elena Marin, adevărul despre ruptura dintre ea și iubitul ei, înainte de Survivor România: „Era o perioadă grea”

Elena Marin a spus adevărul despre ruptura dintre ea și iubitul ei, Andrei, înainte ca ea să plece la Survivor România.
09.08.2021 | 10:50
Elena Marin adevarul despre ruptura dintre ea si iubitul ei inainte de Survivor Romania Era o perioada grea
Elena Marin, adevărul despre ruptura dintre ea și iubitul ei, înainte de Survivor România. Sursa foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Elena Marin a spus adevărul despre ruptura dintre ea și iubitul ei înainte de Survivor România. Dansatoarea a crezut că totul s-a terminat între ei atunci când a plecat în Republica Dominicană.

Din fericire, fosta Faimoasă a primit un mesaj la jocul de comunicare din partea lui Andrei, atunci când a aflat că acesta nu are de gând să o părăsească. Elena Marin și iubitul ei au luat-o de la capăt și sunt mai fericiți ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Elena Marin, adevărul despre ruptura dintre ea și iubitul ei, înainte de Survivor România

Elena Marin a spus adevărul despre ruptura dintre ea și iubitul ei înainte de Survivor România. Fosta concurentă din echipa roșie s-a certat foarte tare cu Andrei înainte de plecarea în Dominicană. Mai mult, aceasta era convinsă că totul s-a terminat între ei.

În plus, Elena a aflat că va fi concurentă în cadrul reality show-ului de la Kanal D cu puțin timp înainte de plecare. Ea și Andrei nu erau în cea mai bună perioadă a relației lor, iar anunțul că pleacă la mii de kilometri depărtare a fost ca un șoc.

ADVERTISEMENT

„Au fost diverse probleme și certuri pe care le au cuplurile în general. Era o perioadă grea, atât pentru mine, cât și pentru el. Era pandemie, nu știam încotro să o luăm, ce să facem. Existau mici discuții pe care le transformam în ceva de amploare.

Nu pot spune că a fost ceva grav, erau lucruri pe care doream să le rezolvăm și nu știam. Ținând cont că am plecat într-un astfel de moment în care noi aveam mici probleme și nu am stat acasă să le rezolv, lucrurile au luat o întorsătură urâtă.

ADVERTISEMENT

Am aflat cu foarte puțin timp înainte de plecare că voi fi parte din Survivor România și a fost un șoc și pentru mine, și pentru el”, a declarat Elena Marin pentru revista VIVA.

„Mi-a spus că nu mă așteaptă”

Atunci când Andrei a aflat că iubita lui pleacă, i-a spus acesteia că nu o va aștepta, lucru care a distrus-o pe Elena Marin. Ulterior, fosta Faimoasă a primit un mesaj de dragoste din partea iubitului ei, după ce echipa roșie a câștigat un joc de comunicare.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul în care Elena a realizat că vorbele spuse de Andrei nu au fost adevărate. Aceasta a realizat că iubitul ei a avut un moment de impulsivitate când i-a spus că nu o așteaptă.

„Sinceră să fiu, când am aflat că plec și el mi-a spus că nu mă așteaptă. A fost un șoc pentru mine. A fost una dintre cele mai mari palme pe care le-am putut primi.

Pentru că nu mă așteptam ca omul cu care eu mă vedeam toată viața, persoana cu care îmi planificasem viitorul, să îmi spună că nu mă așteaptă. Cumva, pentru că îl cunoșteam, speram ca lucrurile să stea altfel.

Cea mai mare bucurie a fost când am primit mesajul de la el, și tot ceea ce îmi doream eu să se întâmple, să mă aștepte și să își dea seama că ceea ce s-a întâmplat a fost un moment de impulsivitate, s-a dovedit a fi adevărat., a continuat Elena Marin, potrivit aceleiași surse.

Întrebată dacă urmează nunta, Elena a spus că momentan nu au planuri. Fosta concurentă speră ca ea și Andrei sî-și unească destinele la un moment dat și să-și întemeieze o familie.

Elena Marin a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor România. Totodată, dansatoarea s-a bucurat și de numeroase aprecieri din partea fanilor. Conflictele dintre ea și Zanni au împărțit telespectatorii în două tabere.

ADVERTISEMENT