Life

Elena Marin, apropiere suspectă de unul dintre faimoșii Survivor România. Momentul, surprins de camere. Video

14.05.2021 | 09:29
Elena Marin, apropiere suspectă de unul dintre faimoșii Survivor România. Momentul, surprins de camere. Video
Elena Marin, apropiere suspectă de unul dintre faimoșii Survivor România. Momentul, surprins de camere. Video. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Marin a fost surprinsă într-un moment de apropiere suspectă cu unul dintre faimoșii de la Survivor România 2021.

Alături de colegul ei din echipa Faimoșilor, Ștefan Ciuculescu, fosta dansatoare s-a retras în pădure pentru a vorbi în liniște, cei doi crezând că nu îi va auzi nimeni.

ADVERTISEMENT

Spre ghinionul lor, camerele de filmare au surprins tot momentul, iar colegii de echipă au remarcat și ei gesturile celor doi și au început să își pună mai multe întrebări.

Elena Marin, apropiere suspectă de unul dintre faimoșii Survivor România

În ultima perioadă, tensiunile în ambele tabere de la Survivor România 2021 s-au accentuat. Unii concurenți nu pot trece peste anumite neînțelegeri din trecut. Dacă pentru o perioadă Zanni și Sebastian Chitoșcă au îngropat securea războiului și între ei și Elena Marin nu au mai existat conflicte, acum, tensiunile au reapărut.

ADVERTISEMENT

După conflictele cu unii colegi, fosta dansatoare pare să fi legat o prietenie mai strânsă cu unul dintre colegii veniți relativ recent în Republica Dominicană.

Astfel, în timpul unor discuții, Elena Marin și Ștefan Ciuculescu, fostul portar al echipei Rapid București, s-au îmbrățișat. În imaginile apărute la Kanal D (min. 20:00) se poate vedea cum cunoscuta dansatoare vine spre fostbalist, se așează lângă el, după care se ghemuiește la pieptul lui.

Imediat, fostul fotbalist își pune mâna dreaptă în jurul ei și o cuprinde în brațe, spre surprinderea unora dintre cei prezenți.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, Elena și Ștefan s-au apropiat foarte mult, după ce faimoasa a avut iar diferite discuții cu băieții din echipă. Deja nu mai surprinzător pentru nimeni că, în urma conflictelor pe care le-a avut cu Zanni, Sebi, dar și după discuția dură purtată cu Raluca, fosta asistentă TV a legat o strânsă prietenie cu alți colegi.

Recent, după plecarea lui Irisha, dansatoarea a început să vorbească mai mult cu sportivul. În plus, prietena Andreei Bălan i s-a confesat că ceilalți nu o ascultă și nu o înțeleg, scrie Cancan.

Cum au reacționat ”Faimoșii” după întâlnirea Elena – Ștefan

Colegii Elenei din echipa Faimoșilor nu au rămas impasibili. Zanni și Sebastian Chitoșcă i-au urmărit pe Elena Marin și pe Ștefan și i-au surprins pe aceștia în mijlocul unei discuții, departe de restul colegilor din echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost deranjați de faptul că Elena a afirmat că Zanni și Sebi au spus despre Irisha că este frumoasă, dar proastă.

În ultima perioadă, Elena Marin a acuzat că nu mai are intimitate în cadrul competiției și că cei doi Faimoși vor să o denigreze, acesta fiind motivul pentru care o urmăresc de fiecare dată și îi ascultă conversațiile.

Aparent, Ștefan este aliatul Elenei Marin la Survivor România 2021. Faimosul a dezvăluit că nu își mai dorește nici măcar să îi salute pe Zanni și pe Sebastian Chitoșcă, având în vedere conflictele din trecut.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri