Life

Elena Marin de la Survivor România 2021, de urgență la spital. Anunț șoc despre Faimoasă

28.01.2021 | 22:38
Elena Marin de la Survivor Romania 2021 de urgenta la spital Anunt soc despre Faimoasa
ADVERTISEMENT

Elena Marin de la Survivor România 2021 a ajuns de urgență la spital și nu a putut participa la jocul de recompensă din ediția de joi, 28 ianuarie 2021. Fosta dansatoare a artistei Andreea Bălan are probleme de sănătate din cauza condițiilor vitrege din junglă. 

Mai exact, Faimoasa se confruntă cu dureri crunte de stomac după ce a consumat foarte multă nucă de cocos. Tânăra se simte foarte rău, medicul competiției sportive din Republica Dominicană luând decizia de a o transporta la spital pentru investigații medicale.

ADVERTISEMENT

Vestea a fost dată chiar de prezentatorul reality show-ului Survivor România 2021, Daniel Pavel, care a declarat înainte de începerea jocului de recompensă că Elena Marin are nevoie de mai multe analize medicale pentru a se vedea clar ce o deranjează.

Elena Marin de la Survivor România 2021, probleme medicale. Faimoasa a ajuns la spital

Cătălin Moroșanu este cel care a dus-o în brațe pe Elena Marin până la barca care avea să o ducă direct la o unitate medicală. „Elena Marin nu se află alături de colegii săi. Se află la spital, efectuează analize medicale”, a spus prezentatorul de la Kanal D, notează kanald.ro. 

ADVERTISEMENT

„Astăzi urmează să avem un joc, motivația mea e bună. Cred că voi câștiga ca și în celelalte dăți. Mă rog la Dumnezeu să câștig, mereu mă rog. Sunt mai rezervat în privința fetelor pentru că ele sunt mai… cum am spus și zilele trecute, au cam pierdut.

Sper să câștige și ele de data asta. Ele se supără pe mine când le spun, dar cam ăsta e adevărul. Cea mai bună de la noi e mai slabă decât cea mai slabă de la ei”, spunea Culiță Sterp înainte de a intra în teren.

ADVERTISEMENT

Din păcate, cântărețul de muzică de petrecere a avut dreptate, în cele din urmă jocul de recompensă fiind câștigat de Războinici. Concurenții din echipa albastră au primit fiecare câte o pernă pentru a o folosi timp de o săptămână.

Echipa care va câștiga următorul joc are șansa de a primi 3 kilograme de cartofi sau o plasă de pescuit, care va fi folosită tot pentru o săptămână.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii și fanii emisiunii Survivor România 2021 au la dispoziție o zi pentru a vota premiul pentru săptămâna viitoare, direct pe pagina de Instagram a reality show-ul filmat în jungla dominicană.

ADVERTISEMENT