Life

Elena Marin de la Survivor România a ajuns pe mâna medicului. Faimoasei i s-a făcut rău

12.03.2021 | 22:22
Elena Marin de la Survivor Romania a ajuns pe mana medicului Faimoasei i sa facut rau
ADVERTISEMENT

Elena Marin a adus un punct în echipa Faimoșilor, dar i s-a făcut rău imediat după ce a terminat proba. Dansatoarea Andreei Bălan a declarat că se simte foarte rău și că are grețuri, iar colegii i-au sărit în ajutor. 

Tânăra a ajuns pe mâna medicului, care a intervenit rapid pentru a o ajuta să se pună pe picioare. Elena și-a salvat echipa după ce scorul dintre Faimoși și Războinici era egal.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras i-a oferit apă colegei ei după ce a văzut că nu se află într-o stare bună, iar Andreea Antonescu este cea care a chemat medicul.

Elena Marin de la Survivor România a ajuns pe mâna medicului. Faimoasei i s-a făcut rău

„Nu știu de ce, îmi vine foarte tare să vomit”, le-a transmis Elena Marin colegilor, înainte de a fi luată sub supravegherea medicului. Oboseala, stresul și tensiunile cu unii Faimoși, mai ales cu Zanni, au doborât-o pe dansatoare, care a acuzat grețuri imediat după proba din cadrul jocului de imunitate.

ADVERTISEMENT

Faimoasa a avut suficientă energie și adrenalină pentru a aduce un punct în echipa ei, iar starea ei s-a înrăutățit imediat și a fost luată de medic.

Din fericire, Elena nu a avut nevoie de spitalizare și starea ei este una stabilă. Cel mai probabil, epuizarea a fost factorul care i-a provocat această stare de rău.

ADVERTISEMENT

Elena Marin, scandal cu Zanni la Survivor România

Elena Marin a avut parte numai de probleme încă de la începutul competiției. Tânăra este într-un război cu Zanni și nu pare să se termine prea curând. Cei doi și-au aruncat vorbe grele de-a lungul timpului și nu au făcut decât să pună paie pe foc.

Cu toate că i-a declarat Elenei că nu o va lăsa în pace, Zanni a dat semne că are de gând să lase garda jos și să „uite” de certuri, cel puțin pentru moment.

ADVERTISEMENT

„Eu am preferat să închid subiectul. Eu mă aprindeam când începea ea să plângă la consiliu pentru chestii care au trecut. Eu îmi văd de treaba mea, dar când văd un om care minte cum să nu mă aprind? Mulți din echipă știau că nu e așa. Nu au mai fost răutăți, dar așa rămâne ea valabilă, victimă, dramă”, a transmis Zanni.

Elena Marin se simte amenințată de colegii ei

Elena Marin a recunoscut că se simte amenințată de ceilalți Faimoși și că speră să câștige jocul pentru imunitate ca să nu fie luată în vizor de colegii ei.

„Toate lucrurile astea își pun amprenta. Mă simt în pericol, mai ales acum cu acest război declarat deschis. Îmi doresc din inimă să câștigăm, pentru că o să mă simt vizată. Important e să câștigăm ca echipă și trebuie să mergem la război. Dacă piedem, va fi dificil”, i-a transmis Elena prietenei sale, Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT