Life

Elena Marin de la Survivor România, atacată de o colegă. Despre cine este vorba

05.05.2021 | 21:34
Elena Marin de la Survivor Romania atacata de o colega Despre cine este vorba
Elena Marin de la Survivor România, atacată de o colegă. Despre cine este vorba. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Elena Marin de la Survivor România a fost atacată recent de o colegă din echipa sa. Faimoasa de la Kanal D a fost pusă la zid de o participantă care susține că dansatoarea Andreei Bălan nu este naturală și joacă un simplu rol. 

Tânăra a fost în scandal o vreme bună cu Zanni, însă acum a fost luată în vizor de o altă persoană. Este vorba de nimeni alta decât Raluca Dumitru, fosta prezentatoare de la Antena Stars, care a criticat-o în termeni buni pe Faimoasă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și blondina s-au certat destul de urât, Elena Marin fiind catalogată ca o persoană falsă. Raluca Dumitru de la Survivor România l-a avut de partea sa și pe Zanni, care a imitat-o destul de bine pe cunoscuta dansatoare.

Elena Marin de la Survivor România, pusă la zid. Cine a criticat-o

„Fetița mea, vezi cum vorbești cu mine, cred că te iau de cozile alea… Nu aici…”, a mărturisit Raluca Dumitru de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Ooo, serios?! Asta e o amenințare!”, este răspunsul oferit de Elena Marin.

„M-a amenințat, a zis că îmi face, că îmi drege (n.r.- o imită pe Elena Marin)”, a completat la rândul său Zanni.

„Să îmi fie frică să merg prin București ca să nu mă bată Raluca…”, a completat dansatoarea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Cred că joacă rolul foarte bine și pentru mine a luat premiul Oscar!”, a mai spus Raluca Dumitru.

Elena Marin a îndurat foarte multe jigniri din partea colegilor de la Survivor România încă din primele zile de filmări. Vedeta a fost atacată în repetate rânduri, în ultimele 4 luni, de Zanni, care la un moment dat chiar i-a zis că este „babă”.

ADVERTISEMENT

Andrei, logodnicul dansatoarei, apreciază enorm faptul că tânăra nu răspunde provocărilor și că păstrează distanța în scandalurile pe care le are cu unii bărbați, printre care se numără și fostul fotbalist Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT