Life

Elena Marin de la Survivor România, incident înfiorător cu Mihai Morar: „Am rămas însemnată pe viață”

20.03.2021 | 21:44
Elena Marin de la Survivor Romania incident infiorator cu Mihai Morar Am ramas insemnata pe viata
Elena Marin de la Survivor România, incident înfiorător cu Mihai Morar: „Am rămas însemnată pe viață" Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Marin de la Survivor România a avur parte de un incident înfiorător alături de Mihai Morar. Faimoasa a precizat că a rămas „însemnată pe viață” după episodul respectiv.

Elena Marin era asistenta prezentatorului, iar acesta din urmă încerca să arate ascensiunea unei vedete autohtone cu ajutorul unei scări. Cea care o susținea era chiar Elena.

ADVERTISEMENT

La un punct picioarele scării au alunecat și atât aceasta, cât și Mihai Morar au căzut peste frumoasa asistentă. Impactul a fost unul violent.

Elena Marin de la Survivor România, incident înfiorător cu Mihai Morar: „Am rămas însemnată pe viață”

Elena Marin s-a ales cu o zgârietură serioasă pe omoplat. Și Mihai Morar a căzut destul de serios, prezentatorul a picat direct în cap de la mai bine de doi metri.

ADVERTISEMENT

Asistenta povestea, la vremea respectivă, că probabil va rămâne cu semn pe viață: „am avut o rană foarte urâtă pe omoplat, în locul în care a căzut scara pe mine”.

Totuși, vedeta realizează că urmările puteau să fie mai grave: „putea să fie mai rău, e bine totuși că am scăpat doar cu atât. Nu a fost nevoie de copci, din fericire. Am rămas însă cu o cicatrice mare pe omoplat”.

ADVERTISEMENT

”Nu cred că se va vindeca prea repede. Pot spune că am rămas însemnată pe viață după întâmplarea asta cu Mihai Morar,” a mai declarat ea pentru Wowbiz în 2014, potrivit CanCan.

În mometul de față, Elena Marin este în Republica Dominicană, concurentă la emisiunea Survivor România 2021. Show-ul se dovedește unul destul de dur, iar conflictele din echipa Faimoșilor o vizează și pe ea.

ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă a răbufnit la adresa celor două prietene ale Andreei Bălan. El a explicat că Andreea Antonecu nu este în stare să aducă puncte echipei, iar Elenei i-a adus critici serioase: „Elena, ești în competiția asta doar pentru că sunt fete mai slabe din punct de vedere sportiv decât tine, că din punct de vedere social ești varză, ești nebună la cap?  Ești cea mai îmbârligătoare, ești cea mai falsă, ești cea mai teatrală! Stai ca bătrânele alea de 80 de ani și asculți după copaci. Ne-ai terminat, m-am săturat să te văd.”

ADVERTISEMENT