Life

Prima imagine cu Elena Marin după operația la genunchi. Fosta concurentă Survivor România merge cu ajutorul cârjelor. Foto

Elena Marin s-a operat la genunchi, iar acum a publicat prima fotografie cu piciorul bandajat. Mai mult decât atât, fosta concurentă de la ”Survivor România” merge acum doar cu ajutorul cârjelor.
29.11.2021 | 18:16
Elena Marin s-a operat și merge acum în cârje. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Marin a lipsit o vreme din mediul online, iar fanii iau simțit imediat lipsa, însă acum s-a aflat și motivul ”dispariției” sale.

Elena Marin s-a operat la genunchi

Dansatoarea Andreei Bălan, cea care a recunoscut că după participarea la ”Survivor România”, show în care a ajuns până în etapa finală, s-a ales cu grave probleme de sănătate, a publicat recent prima fotografie de după operația suferită la picior.

ADVERTISEMENT

Dacă în urmă cu ceva vreme, vedeta spunea că există mari șanse să ajungă pe masa de operație, doar așa medicii putând să îi refacă genunchiul accidentat pe traseele din Dominicană, iată că acum acest lucru s-a întâmplat.

”Din păcate, problemele de sănătate pe care le am sunt ceva mai grave. Există probabilitatea să mă operez, încă nu voi da mai multe detalii din casă pentru că nu am luat o hotărâre, o să vă spun la momentul potrivit despre ce este vorba”, spunea Elena Marin în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Dansatoarea merge acum în cârje

Ei bine, dansatoarea, deși a sperat să nu ajungă în această fază, s-a operat la genunchiul cu probleme, iar acum, chiar dacă multă vreme nu a ținut legătura cu fanii ei, a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea în cârje.

Cel mai probabil, după intervenția suferită, care speră să o aducă înapoi pe scenă, pentru a nu pune presiune pe piciorul operat, vedeta a apelat la suportul dat de cârje pentru a se deplasa cu ușurință.

ADVERTISEMENT

Astfel, cu această fotografie care vorbește de la sine, Elena Marin a revenit în atenția celor care fac parte din comunitatea ei, asigurându-i că este bine, doar că acum are nevoie de o perioadă de recuperare.

După ce se va vindeca în totalitate și va primi un verdict pozitiv de la medici, așa cum a susținut mereu, fanii o vor putea vedea, din nou, pe Elena pe scenele din țară sau pe micul ecran.

ADVERTISEMENT

”Problemele de sănătate m-au ținut departe de dans și de spectacole. Așa cum am mai spus, sper să revin cât mai curând pe scenă. Nu s-a pus nicio secundă problema să nu vreau să dansez. Îmi doresc enorm să dansez. Aștept să îmi rezolv problemele și să revin pe scenă, îmi este dor să dansez”, a spus la un momendat dansatoarea.

Vedeta, după Dominicană, a avut probleme hormonale: ”A fost tragic!”

Pe lângă această problemă gravă, după show-ul-concurs de la Kanal D, vedeta s-a mai ales și cu o accidentare la nivelul gleznei, care și acum îi provoacă dureri, dar și cu probleme hormonale, care au făcut-o să ia câteva kilograme în plus. Însă, odată revenită în România, Elena Marin și-a recăpătat forma inițială.

”Când m-am privit în oglindă, a fost tragic. Până nu ajung la forma la care îmi doresc eu, evit să mă privesc în oglindă. Momentan nu fac sport, aștept să văd ce spun medicii. Încă mă doare glezna, este umflată și îmi este greu să port tocuri. Nu aș vrea să fac sport din disperarea mea de a reveni la forma inițială și să stric altceva”, a spus Elena Marin la Kanal D.

ADVERTISEMENT
Tags: