Life

Elena Marin a fost înșelată. Fosta concurentă de la Survivor România: „L-am iertat și acum îmi pare rău”

Elena Marin a vorbit despre viața ei personală într-un interviu inedit acordat pentru un canal de Youtube. Fosta concurentă de la Survivor România a spus că a fost înșelată în trecut.
07.02.2022 | 11:25
Elena Marin a fost inselata Fosta concurenta de la Survivor Romania Lam iertat si acum imi pare rau
Elena Marin, fostă concurentă la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Marin a vorbit deschis despre relațiile amoroase, recunoscând că a fost înșelată la un moment dat, dar că ea nu a fost niciodată infidelă.

Fosta concurentă de la Survivor România a declarat că privind situația prin care a trecut cu ochii de acum, îi pare rău că a iertat.

ADVERTISEMENT

Dansatoarea care a făcut parte din trupa Andreei Bălan a mai precizat și ce înseamnă pentru ea o infidelitate. În opinia ei, a înșela nu înseamnă musai contact fizic cu o altă persoană, ci simplul fapt că te gândești la altcineva decât partenerul de viață.

Elena Marin de la Survivor România, înșelată de primul ei iubit

„Înșelatul nu e neapărat contactul fizic. Pentru mine a înșela înseamnă inclusiv să te vezi cu o persoană. Chiar dacă nu ajungi la partea sexuală, deja înșeli persoana respectivă, iar dacă nu mai prezintă interes, e trist. De ce mai stai?”, a declarat Elena Marin la Wownews.

ADVERTISEMENT

„Când ești în prima relație și te deschizi cu totul, când cineva greșește, zici, hai că poate e prima dată și nu și-a dat seama. L-am iertat și acum îmi pare rău. Acum nu aș mai trece peste asta”, a mărturisit Marin.

Dacă ar afla că iubitul ei actual ar înșela-o, vedeta a spus că ar pleca de lângă el fără să dea prea multe explicații. Nu ar reacționa impulsiv, cu toate că nu bagă mâna în foc pentru ce stare psihică ar avea în contextul respectiv.

ADVERTISEMENT

Relația cu logodnicul Andrei, una serioasă

Ex-concurenta de la Survivor a vorbit și despre relația ei actuală, cu Andrei. Șatena a recunoscut că a mai umblat prin telefonul partenerului ei.

A zis că a existat un moment în care s-a alarmat degeaba, când iubitul ei vorbea cu o colegă de la serviciu. „Cred că ea avea alte interese. Îl întreba pe la ora 22 noaptea dacă a mâncat. Vorbea și de piesa pe care au auzit-o la muncă amândoi. Am văzut reacția lui și m-am liniștit”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT

Elena Marin este logodită de ceva timp cu un tânăr pe nume Andrei, principalul ei sprijin la Survivor România. Vedeta se declară satisfăcută de viața ei sentimentală de la această oră. Relația cu Andrei este una cât se poate de serioasă.

 

 

ADVERTISEMENT