Life

Elena Marin, prinsă cu minciuna la Survivor România? Majoritatea concurenților i-au reproșat asta fără menajamente

17.04.2021 | 20:53
Elena Marin prinsa cu minciuna la Survivor Romania Majoritatea concurentilor iau reprosat asta fara menajamente
ADVERTISEMENT

Elena Marin a primit o serie de reproșuri la Survivor România, într-o discuție liberă pe care Faimoșii au avut-o despre echipa lor și despre ce pot face pentru a rămâne uniți.

Dansatoarea a intrat în vizorul concurenților, iar cel mai vocal la adresa ei a fost Zannidache, care spune că se simte terorizat psihic de ea și că duce o luptă continuă cu el însuși să se convingă să nu mai intre în conflicte verbale cu concurenta.

ADVERTISEMENT

Atât Culiță, cât și Zanni și Cosmin, dar și fata nouă, Irisha, sunt de părere că Elena minte atunci când spune că nu este acceptată de grup, spunând că se autoexclude și nu face niciun pas spre integrare.

Elena Marin, față în față cu echipa ei: „Nu m-am simțit inclusă”

Culiță i-a spus de față cu toți concurentei că a observat că stă departe de echipă de foarte multe ori și a rugat-o fără să o ia în nume de rău să vorbească mai mult cu colegii ei, măcar cu fetele.

ADVERTISEMENT

Elena a încercat să se apere zicând că ea a făcut multe eforturi pentru a depăși anumite situații conflictuale, dar de multe ori s-a simțit marginalizată.

„Nu vreau s intru în niciun fel de strategie. Nu vreau să intru cu forța într-un grup. Niciodată nu m-am simțit inclusă”, a declarat Elena Marin la testimoniale.

ADVERTISEMENT

Un nou pact la Survivor România în tabăra faimoșilor

Faimoșii au mai convenit în pactul pe care l-au făcut pentru unitatea echipei să nu mai deschidă anumite subiecte sensibile precum cel legate de plecarea Anei, pentru că nu se va întâmpla altceva decât a deschide răni vechi ori a pune paie pe un foc ce nu s-a stins de tot.

Rămâne de văzut cât va dura noua pace semnată între concurenții din echipa Faimoșilor și care va fi primul care va claca, pentru că un astfel de pact a mai fost făcut și a durat doar câteva săptămâni, conflictele reizbucnind mai ales după ce faimoșii au pierdut anumite probe.

ADVERTISEMENT