Life
notix pixel id

Elena Marin, probleme la Survivor România 2021? ”Sunt chiar îngrijorat”

Faimoasa Elena Marin, singura fată care concurează la Survivor România 2021 de la începuturile competiției, provoacă adevărate îngrijorări în rândul celor dragi.
24.06.2021 | 14:34
Elena Marin probleme la Survivor Romania 2021 Sunt chiar ingrijorat
Elena Marin provoaca ingrijorare in randul celor dragi cu problemele pe care le are la Survivor Romania 2021 Fotomontaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Marin pare să treacă printr-o perioadă cât se poate de dificilă, motiv pentru care logodnicul Faimoasei de la Survivor România 2021 este din ce în ce mai îngrijorat de ceea ce se petrece cu ea.

Elena Marin, probleme vizibile la Survivor România 2021

Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin a recunoscut, în exclusivitate pentru FANATIK, că este cu adevărat îngrijorat de ceea ce vede la televizor când vine vorba despre concurenta de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

”Sunt chiar îngrijorat că încă nu au trecut problemele hormonale pe care le-a avut și că retenția de apă pe care o are nu s-a rezolvat. E normal să fiu îngrijorat, este vorba de sănătatea ei, mi-e teamă să nu pățească ceva”, ne-a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Cu toate acestea, explică el, știe că, acum, Elena Marin mai are o singură variantă: să meargă înainte, la Survivor România.

ADVERTISEMENT

”A rezistat enorm, se fac șase luni de când este plecată din România pentru Survivor. Nu cred că cineva și-a închipuit că va rezista atât, în ciuda problemelor pe care le are, cu atât mai mult cu cât competiția este mult mai dificilă pentru o fată, așa cum au recunoscut toți. Aș vrea doar să știu că este bine, nu vreau să se întoarcă înainte de vreme”, ne-a mai spus logodnicul Elenei Marin.

Elena Marin, singura fată care rezistă de 6 luni la Survivor

În altă ordine de idei, ne-a mai mărturisit logodnicul Faimoasei, cel mai mult îl îngrijorează moralul concurentei care este de la începuturile sezonului Survivor România.

ADVERTISEMENT

”Ea, de câteva săptămâni, cel puțin, nu are, practic pe nimeni apropiat, cu excepția Mariei de la Războinici care, totuși, este rivala ei din concurs. Oricât ar fi de apropiate, ceva le desparte, chiar dacă este vorba doar de lupta de pe trasele de la Survivor, luptă pentru punctele echipelor pe care le reprezintă. Iar asta este toxic pentru psihic”, explică Andrei.

Elena Marin
Elena Marin are moralul la pamant dupa 6 luni de Survivor Romania 2021 captura Kanal D

Ba chiar, spune el, Elena Marin este și mai tare afectată de acest lucru cu cât, în România, tot timpul era înconjurată de amici și de cei apropiați.

ADVERTISEMENT

”Ea este o fată care se hrănește cu iubire, tot timpul are pe cineva la care ține alături de ea. Iar acolo, la Survivor, Elena este atacată pentru sensibilitatea ei, ba chiar și ironizată că se descarcă, uneori, plângând. Dar ceilalți uită că ei au, tot timpul, pe cineva alături… Fie că vorbim de Zanni, care e nedespărțit de Sebastian, fie că vorbim de cei din echipa Războinicilor, lucrurile sunt mai așezate, Elena este cea care, din păcate, este singură”, a mai spus Andrei, logodnicul Faimoasei de la Survivor.

ADVERTISEMENT

Elena Marin vrea în finala Survivor

Cu toate acestea, recunoaște el, ambiția pe care o arată Elena Marin și determinarea ei de a rezista în asemenea condiții în impresionează.

”Ceea ce mă bucur este că nu mai poate să dureze prea mult și se vor întoarce acasă. Și ceea ce sper este să își îndeplinească visul, acela de a fi în finală și, de ce nu, de a se impune”, a mai spus Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

De altfel, Elena Marin, în repetate rânduri a spus la Survivor că își dorește să ajung în finala emisiunii și că visul ei este de a câștiga trofeul. Iar asta, culmea, în ciuda declarațiilor făcute de ceilalți concurenți, mulți dintre cei eliminați fiind suporteri declarați ai lui Zanni.

Elena Marin, în topul eficienței la Survivor

Deși traversează o perioadă dificilă și din punct de vedere sportiv, Elena Marin a reușit să rămână în fruntea clasamentului eficienței la Survivor România 2021, ea fiind, de-a lungul celor 6 luni, pe primele locuri ale topului.

Și, chiar dacă i s-a reproșat că nu mai aduce atât de multe puncte ca în trecut, Elena Marin a reușit să se mențină înaintea lui Sebastian de la Faimoși, întrecută în clasamentul eficienței doar de Zanni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE