Life

Elena Marin și Albert Oprea, fața-n față cu sosurile picante ale lui Cătălin Măruță. Ce concurenți de la Survivor România 2022 le sunt antipatici

Elena Marin și Albert Oprea, foști concurenți ai sezonului trecut Survivor România, au acceptat provocarea sosurilor picante și au răspuns întrebărilor pregătite de Cătălin Măruță.
21.01.2022 | 17:14
Elena Marin si Albert Oprea fatan fata cu sosurile picante ale lui Catalin Maruta Ce concurenti de la Survivor Romania 2022 le sunt antipatici
Elena Marin și Albet Oprea au dezvăluit ce concurenți de la Survivor România 2022 le sunt antipatici. Sursa: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Elena Marin și Albert Oprea, concurenții sezonului trecut al competiției sportive Survivor România, au acceptat provocarea sosurilor picante în emisiuneaCătălin Măruță. Aceștia au oferit răspunsuri neașteptate la unele dintre cele mai incomode întrebări.

Cine de la Survivor România 2022 le este antipatic foștilor concurenți?

Cătălin Măruță a vrut să afle de la Elena Marin și Albert Oprea, care dintre concurenții noului sezon al emisiunii Survivor România le sunt antipatici.

ADVERTISEMENT

Cei doi au avut răspunsuri foarte asemănătoare, însă au precizat că părerile li se pot schimba până la finalul competiției.

„Roxana Ciuhulescu și Elena Chiriac. Aș vrea să spun că, săracii, nu îmi sunt antipatici, în niciun caz. Mi s-a părut ca au fost, ca fete… au avut mici dispute și m-am gândit să mă ghidez după criteriul ăsta.”, a răspuns Elena Marin.

ADVERTISEMENT

„Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu și Ana Dobrovie, de la Războinici. Încă nu-i cunosc, e doar așa o mică impresie. Îmi pare rău. Nu sunt extrem de antipatici, nu pot să-mi dau cu părerea, că a trecut doar o săptămână, dar după primele trei episoade…”, a spus și Albert Oprea.

Ce părere are Elena Marin despre Zanni?

La Survivor România 2021, Elena Marin și Zannidache au fost colegi în echipa Faimoșilor. Cei doi nu s-a înțeles bine încă de la început și au avut numeroase dispute pe parcursul competiției.Acum, dansatoarea a răspuns fără să stea pe gânduri când i s-a cerut să numească trei dintre defectele lui Zanni.

ADVERTISEMENT

 „Tot trei lucruri trebuie să spun și am să le spun foarte ușor și foarte asumat: alunecos, dual și omul interesului. În funcție de interesul pe care-l are, tratează oamenii. Își vede propriul interes, chiar dacă nu întotdeauna e bine.”, a declarat Elena Marin.

Cătălin Măruță, bărbatul cu care Elena Marin ar salva omenirea

Moderatorul a fost luat prin surprindere atunci când Elena Marin l-a ales pe el pentru a fi bărbatul celebru cu care s-ar căsători pentru a salva omenirea.

ADVERTISEMENT

„Contează dacă e însurat? E un joc imaginar… Cătălin Măruță”, a răspuns fosta concurentă Survivor.

Vizibil de stânjenit de situație, Cătălin Măruță a citit întrebarea și a modificat-o puțin, astfel încât răspunsul oferit de Elena Marin să nu-i supere pe partenerii lor de viață.

„Hai să vedem, poate vrea să mănânce iute și rămâne un mister. Într-o lume paralelă, unde nu ești măritată….și nici el însurat… pentru a salva omenirea, ești nevoită să te căsătorești cu un bărbat celebru din România, pe cine alegi? Ai întrebat dacă e însurat sau nu…”, a reacționat Cătălin Măruță.

 

ADVERTISEMENT