Life

Elena Marin și Maria Chițu nu-și mai vorbesc după Survivor România? Declarațiile fostei Războinice: „Nu sunt apropiată de nimeni”

Elena Marin și Maria Chițu nu-și mai vorbesc după Survivor România? Deși au fost în echipe adverse, Războinica i-a luat de multe ori apărarea dansatoarei.
02.09.2021 | 18:08
Elena Marin si Maria Chitu nusi mai vorbesc dupa Survivor Romania Declaratiile fostei Razboinice Nu sunt apropiata de nimeni
Elena Marin și Maria Chițu nu-și mai vorbesc după Survivor România? Declarațiile fostei Războinice: „Nu sunt apropiată de nimeni” Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Marin și Maria Chițu nu-și mai vorbesc după Survivor România? Cele două au fost în echipe adverse, dar s-au apropiat foarte mult după unificare. De altfel, blondina chiar i-a luat apărarea adversarei ei de mai multe ori.

Fosta Războinică a făcut o declarație care le-a dat de gândit urmăritorilor. Colegii ei din echipa albastră i-au spus Mariei că ar fi fost influențată de Elena Marin și că acționează la fel ca ea.

ADVERTISEMENT

Elena Marin și Maria Chițu nu-și mai vorbesc după Survivor România?

Se pare că Elena Marin și Maria Chițu nu-și mai vorbesc după Survivor România, după cum a lăsat fosta Războinică să se înțeleagă. În ultimele luni ale competiției, cele două s-au sprijinit reciproc și s-au „aliat” în fața băieților, chiar dacă făceau parte din echipe diferite.

Atunci când erau pe traseu, Elena și Maria erau adversare, însă în camp erau foarte bune prietene. Blondina i-a luat de multe ori apărarea Elenei atunci când era pusă la zid de colegii ei.

ADVERTISEMENT

După finalul sezonului doi al reality show-ului, atunci când concurenții au revenit acasă, cele două nu au mai ținut legătura. Maria Chițu a declarat a încercat să o contacteze pe Elena, dar nu a știut dacă acela era, într-adevăr, numărul ei.

Fosta concurentă din echipa Războinicilor a mai spus că dacă Elena ar fi vrut să țină legătura cu ea, sigur găsea o variantă în acest sens.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt apropiată de nimeni. Dar m-am mai întâlnit cu unii dintre băieți. Cu Adelina nu am mai ținut legătura, Elenei i-am dat mesaj, dar nu știu dacă este numărul ei.

Cred că dacă dorea să ținem legătura găsea ea o variantă”, a declarat Maria Chițu, potrivit kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Maria Chițu are un iubit după Survivor România

Maria Chițu a început o relație la scurt timp după ce a revenit de la Survivor România. Blondina a declarat că partenerul ei este foarte spontan și se înțeleg de minune, chiar dacă nu se cunosc de foarte mult timp.

„Ne cunoaștem doar de o lună jumătate nu știu cum vor evolua lucrurile. Deocamdată nu mă gândesc neapărat la o familie când ne cunoaștem doar de o lună și jumătate.

Dar ne înțelegem foarte foarte bine. Este un tip foarte spontan.  Îmi e dor de el mereu. Din experiența mea în relații, mereu în prima lună apăreau discuții, certuri sau conflicte, dar cu el nu a fost cazul”, a declarat Maria Chițu.

ADVERTISEMENT