Life

Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor, cerută de soție, în direct: „Mi-a fost greu să nu dau de bănuit”

Elena Marin, fosta concurentă Survivor România, a avut parte de surpriza vieții sale. Andrei Matto, iubitul ei, a cerut-o de soție în direct, la Pro Tv.
17.03.2022 | 16:33
Elena Marin fosta concurenta de la Survivor ceruta de sotie in direct Mia fost greu sa nu dau de banuit
ADVERTISEMENT

Elena Marin a făcut parte din trupa de dans a Andreei Bălan și a devenit cunoscută ca asistentă TV a prezentatorului Mihai Morar. În 2021 a acceptat provocarea Survivor România și a reușit să ajungă până în semifinala competiției, devenind una dintre cele mai controversate concurente. Nici povestea de iubire cu Andrei Matto nu a fost lipsită de încercări, dar, după întoarcerea din Republica Dominicană, relația celor doi a ajuns la alt nivel.

Elena Marin a fost cerută de soție, în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță

elena marin cerere în casătorie direct măruță
Elena Marin a fost cerută de soție în emisiunea La Măruță.
Foto: captură Pro TV

Joi, 17 martie, Elena Marin a avut parte de o mare surpriză. Fosta concurentă Survivor România a fost cerută în căsătorie, în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Andrei Matto a aranjat totul cu echipa de producție a emisiunii, iar FANATIK a aflat cum a reușit partenerul Elenei să țină totul ascuns.

Iubitul dansatoarei și-a stăpânit cu greu emoțiile. Când vine vorba de alegerea inelului, a mers la sigur, știind care este dorința fostei concurente din echipa Faimoșilor de la Survivor. A cumpărat un inel cu diamante și a pus totul la cale în mare secret. 

ADVERTISEMENT

“Sunt extrem de fericit. Cuvintele sunt prea mici ca să îmi pot exprima bucuria. Pot spune că sunt cel mai norocos bărbat din lume, am lângă mine cel mai bun suflet și cea mai frumoasă femeie, mă simt complet. Privesc cu încredere în viitor, am simțit de la început că Elena este sufletul meu pereche și sunt convins că vom avea o familie minunată.

Am așteptat mult acest moment. Chiar dacă nu sunt emotiv de fel, am avut niște emoții uriașe și mi-a fost foarte greu să nu dau de bănuit. Noi suntem non-stop împreună, suntem cei mai buni prieteni și obișnuim să ne împărtășim orice stare, orice gând, de aceea a fost dificil să îi pregătesc surpriza. Dragostea găsește mereu o cale, asta e deviza noastră și după ea ne vom ghida și de acum înainte”, a declarat Andrei Matto pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Elena Marin?

elena marin cerere în căsătorie direct măruță
Elena Marin nu a bănuit nimic.
Foto: captură Pro TV

Dansatoarea a acceptat invitația în emisiune cu gândul că va vorbi despre cu totul alte subiecte și nu i-a trecut prin minte că așa va arăta momentul în care va spune „DA”.

Totul a plecat de la un așa zis test al relației, la care Cătălin Măruță îi supune adesea pe invitați. În timp ce Elena Marin era legată la ochi, iubitul ei i-a pus marea întrebare.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să cred că ai făcut asta. Deci, nu am cuvinte. DA! Câtă emoție, nu cred. Nu am cuvinte.”, a spus Elena Marin, cu ochii în lacrimi, în emisiunea La Măruță, difuzată la Pro TV.

Elena Marin și Andrei Matto s-au cunoscut la Antena Stars și formează un cuplu de 3 ani și 4 luni. După ce s-a întors din Republica Dominicană, fosta Faimoasă dezvăluia că nu se așteaptă la o cerere în căsătorie, pentru că ea și iubitul ei au mult de recuperat după ce au fost despărțiți mai multe luni. Se pare că flacăra iubirii a fost reaprinsă, iar Elena Marin și Andrei Matto vor ajunge curând în fața altarului.

ADVERTISEMENT
Tags: