Life

Elena Matei a părăsit echipa lui Bontea și a trecut la Scărlătescu. Ce s-a întâmplat apoi la Chefi la cuțite. Surpriză mare

Elena Matei a părăsit echipa lui Bontea, apoi a ajuns în echipa mov la Chefi la Cuțite.
06.06.2021 | 21:36
Elena Matei a parasit echipa lui Bontea si a trecut la Scarlatescu Ce sa intamplat apoi la Chefi la cutite Surpriza mare
ADVERTISEMENT

Surprize și răsturnări de situație la Chefi la cuțite, în ediția de duminica seara. Cătălin Scărlătescu a făcut o mișcare inteligentă și a folosit o amuletă pentru a o lua în echipa sa pe Elena Matei.

Elena Matei a părăsit echipa lui Bontea și a trecut în cea a lui Scărlătescu

Astfel, cheful a suprins pe toată lumea când a apăsat butonul roșu și a anunțat că vrea să folosească o amuletă. El a anunțat că o vrea pe Elena Matei și în locul ei îl dă pe Vincenzo Aiello.

ADVERTISEMENT

„Dau o amuletă. Acum vreau, acum dau. Scrie așa: schimbă un concurent din echipa ta cu un altul din echipa concurentă”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Elena Matei a fost șocată de această decizie și a spus că ea dorea să vină doar în echipa lui Sorin Bontea, acesta fiind și motivul pentru care a decis să participe la emisiune.

ADVERTISEMENT

„Nu-i adevărat ce se întâmplă. La Sorin Bontea mi-am dorit să fiu încă de când am venit și nu mă văd în altă echipă”, a spus aceasta, după aflarea deciziei.

Mutare-șoc făcută de Sorin Bontea la Chefi la cuțite

Reacția lui Sorin Bontea nu a întârziat să apară, astfel că și acesta a folosit la rândul său o amuletă și a creat o răstunarea de situație fără precedent în cadrul emisiunii Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Liderul echipei verzi a folosit acest avantaj pe care îl avea, prin care decizia lui Cătălin Scărlătescu a fost anulată, iar Elena Matei a fost luată înapoi, în echipa lui Bontea.

„Hai, Elena, înapoi. Vino acasă fata mea”, a spus chef Sorin, după ce a dat vestea că concurenta lui se poate întoarce la echipa sa inițială.

ADVERTISEMENT

Membrii echipei verzi au fost foarte fericiți de această mutare și de faptul că chef Sorin Bontea a folosit amuleta pentru a o aduce înapoi în echipă pe Elena Matei.

Aceasta i-a sărit în brațe lui Sorin Bontea, reacție care i-a înduioșat pe cei de față, care au spus că a fost ca un copil cu tatăl său, atunci când se reîntoarce acasă.

Pe de altă parte, chef Florin Dumitrescu nu a fost deloc impresionat de aceste gesturi făcute de rivalii săi, și, mai mult, a spus că au pierdut amuletele degeaba.

ADVERTISEMENT