Life

Cum a petrecut noaptea dintre ani Elena Matei. Tânăra de la Chefi la cuțite, mai îndrăgostită ca niciodată

Noaptea dintre ani a fost una cu totul magică pentru Elena Matei. Tânăra de la ”Chefi la cuțițe” este mai îndrăgostită ca niciodată, tocmai de aceea, de Revelion, a petrecut într-un mod romantic.
03.01.2022 | 21:41
Cum a petrecut noaptea dintre ani Elena Matei Tanara de la Chefi la cutite mai indragostita ca niciodata
Elena Matei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate de când s-a întors acasă de la Survivor România 2022 Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pentru cei mai mulți tineri, noaptea dintre ani este un prilej de a petrece de mama focului, însă nu și pentru Elena Matei.

Cea care a făcut parte și din echipa lui Sorin Bontea, dar și din echipa lui Cătălin Scărlătescu, de Anul Nou a pus iubirea pe primul loc și tare fericită a mai fost.

ADVERTISEMENT

Elena Matei și iubitul, Revelion romantic în doi

De Revelion, fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite”, pentru că face parte din categoria celor îndrăgostiți până peste cap, a dat petrecerile până în zori pe o noapte liniștită, dar plină de romantism, alături de bărbatul care este născut în aceeași zi cu ea. 

Tânăra de 23 de ani iubește cu patos, iar la cumpăna dintre ani a ales să fie alături doar de cel mai important bărbat din viața sa, iubitul ei, cu șapte ani mai mare.

ADVERTISEMENT

Cei doi au organizat o cină bogată, cu lumânări aprinse și un cadru foarte romantic și s-au bucurat unul de compania celuilalt.

“Așa ne-am petrecut Revelionul. Doar noi doi. Cuvintele nu își mai au rostul. A fost cel mai frumos Revelion de până acum”, a scris Elena Matei pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Cina organizată de Elena Matei
De Revelion fosta concurentă de la Chefi la cuțite a pus iubirea pe primul loc. Sursă foto: Instagram

”Ne iubim mult, pare că ne știm de o viață”

Chiar dacă se iubesc la nebunie și fac totul împreună, pentru că nu puține sunt pasiunile pe care le împărtășesc, în urmă cu ceva timp, fosta concurentă a show-ului culinar de la Antena 1 a mărturisit că încă nu se vede mireasă sau mamă.

Deși își doresc să fie părinți tineri, faptul că se iubesc doar de un an îi face să nu se grăbească și să lase timpul să decidă pentru ei, preferând să se bucure prezent.

ADVERTISEMENT

“Ne iubim mult, deși este o diferență de 7 ani. Eu am 23 și el 30. Nu ne gândim încă la nuntă, deși mi-ar plăcea să fiu o mamă tânără. Totuși, aceste lucuri vin când amândoi simțim asta.

Momentan nu se pune problema, nu am discutat despre asta, dar viitorul este imprevizibil. Avem o relație de doar un an, însă pare că ne știm de o viață. Ne înțelegem foarte bine și împărțim cam aceleași pasiuni”, mărturisea Elena Matei cu mai mult timp în urmă, conform SpyNews.

ADVERTISEMENT