Life
notix pixel id

Ce se întâmplă cu Elena Matei de la Chefi la Cuțite. “În viața mea au loc niște schimbări”

Elena Matei de la Chefi la Cuțite și-a îngrijorat fanii. Blondina era foarte activă în mediul online, dar de aproape două săptămâni nu a mai postat nimic.
25.11.2021 | 18:31
Ce se întâmplă cu Elena Matei de la Chefi la Cuțite.
Ce se întâmplă cu Elena Matei de la Chefi la Cuțite. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Matei a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Chefi la Cuțite.

După terminarea concursului, blondina și-a obișnuit fanii să posteze zilnic pe rețele de socializare și să-i țină la curent cu tot ce face.

Elena Matei nu a mai apărut însă pe Instagram de ceva vreme și toți fanii s-au îngrijorat. Aceștia au asaltat-o cu zeci de mesaje.

Ce se întâmplă cu Elena Matei de la Chefi la Cuțite. “În viața mea au loc niște schimbări”

Elena Matei și-a obișnuit fanii să posteze zilnic pe rețelele de socializare. Fie că era vorba de o rețetă, fie un sfat sau evenimente din viața ei. În ultimele săptămâni, blondina a dispărut din mediul online, iar internauții i-au simțit lipsa. Au luat-o la întrebări după ce au observat că nu mai postează nimic.

ADVERTISEMENT

Elena Matei a revenit cu un mesaj și le-a transmis că trece printr-o perioadă dificilă. Aceasta spune că în viața ei au loc mai multe schimbări și deocamdată nu știe clar cum să gestioneze situația.

“După o pauză de săptămâni, o sa fac pauza in continuare. Încă nu sunt pregătită să vă spun de ce. Se întâmplă niște schimbări în viața mea. Încerc să le gestionez cât de bine pot.

ADVERTISEMENT

Ce pot să vă spun este să nu vă pierdeți încrederea în voi, să fiți fericiți, pozitivi și ce este al vostru, este pus deoparte”, a anunțat Elena Matei pe contul de Instagram.

Drama prin care a trecut Elenei Matei

Elena Matei este pasionată de bucătărie și și-a dorit mereu să aibă realizări în acest domeniu. Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a reușit să ajungă până în marea finală a competiției. Tânăra este studentă și lucrează de la vârsta de 18 ani.

ADVERTISEMENT

În copilărie a trecut prin momente cumplite. Și-a pierdut tatăl la vârsta de 15 ani. Blondina a povestit că în acel moment a trăit un adevărat șoc.

“Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea.

ADVERTISEMENT

Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu.”, spunea Elena Matei la Antena 1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri