Life

Elena Matei de la Chefi la cuțite, despre șoferii în vârstă. Ce ar face fosta concurentă

Elena Matei de la Chefi la cuțite, revoltată de o situație. Ce a dezvăluit tânăra după ce a observat participanții la trafic.
17.11.2022 | 16:02
Elena Matei de la Chefi la cutite despre soferii in varsta Ce ar face fosta concurenta
Elena Matei de la Chefi la cuțite, revoltată de o situație. Ce a dezvăluit tânăra despre șoferi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a emisiunii culinare de la Antena 1 și-a spus părerea despre șoferii în vârstă. Ce ar face fosta participantă din echipa lui Sorin Bontea dacă ar avea o putere foarte mare. Care ar fi decizia luată de blondină.

Elena Matei de la Chefi la cuțite, revoltată de o situație. Ce a dezvăluit tânăra despre șoferi

Elena Matei, concurenta care s-a remarcat la finala de la Chefi la cuțite, s-a arătat revoltată de o situație din trafic. Blondina a observat că sunt foarte mulți șoferi în vârstă, care din păcate, și-au cam pierdut vigilența.

ADVERTISEMENT

Tânăra consideră că aceștia nu ar trebui să mai conducă pe drumurile publice pentru că pot fi un adevărat pericol pentru ceilalți participanți la trafic. Fosta participantă susține că bătrânii greșesc frecvent, dar nu-și asumă.

„Să mă iertați pe mine dacă sunt rea, dar sincer vă zic, eu aș lua permisul de conducere oamenilor care sunt în vârstă.

ADVERTISEMENT

După ce ai împlinit o vârstă mi s-ar părea normal să dai un test să vedem dacă mai ești capabil să conduci sau nu.

Oamenii în vârstă sunt pericol public pe drum și tot ei sunt cu gura mare, chiar dacă au greșit, nu mai sunt vigilenți, nu mai au simțurile dezvoltate.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă greșesc, tot ei sunt cu gura mare pentru că ei sunt în vârstă și ei au dreptate”, a spus Elena Matei de la Chefi la cuțite pe contul de Instagram.

Elena Matei de la Chefi la cuțite, deprimată de vremea rece

Elena Matei le-a cerut părerea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, precizând încă o dată că nu a dorit să fie rea. Totodată, vedeta a mai subliniat că este deprimată de vremea închisă și fără pic de soare.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină, care a participat și la reality show-ul Survivor România, a avut treabă și s-a văzut nevoită să iasă din casă, însă nu ar fi dorit deloc să facă acest lucru. Tânăra ar fi preferat să lenevească pe canapea.

ADVERTISEMENT