Life

Elena Matei de la Chefi la cuțite, ipostază tandră cu iubitul. Cum au apărut cei doi tineri

Elena Matei, una dintre cel mai îndrăgite concurente ale show-ului culinar „Chefi la cuțite”, le-a arătat fanilor o nouă imagine cu partenerul ei de viață.
27.07.2021 | 13:04
Elena Matei de la Chefi la cutite ipostaza tandra cu iubitul Cum au aparut cei doi tineri
ADVERTISEMENT

Tânăra de 23 de ani s-a afișat într-o ipostază tandră alături de iubitul ei, după ce în ultima perioadă a primit foarte multe întrebări legat de viața amoroasă.

Fosta participantă de la Antena 1 a făcut lumină în acest caz și de atunci publică frecvent fotografii în care apare alături de cel care i-a furat inima, un tânăr născut în aceeași zi cu ea.

ADVERTISEMENT

Elena Matei și partenerul ei de viață par să se înțeleagă de minune și să existe acea chimie între ei care să-i facă să trăiască o frumoasă poveste de dragoste și mai departe.

Elena Matei de la Chefi la cuțite, în compania partenerului de viață

Elena Matei nu a dorit până acum să ofere detalii despre viața sa sentimentală și nimeni nu știe cum se numește tânărul de care este îndrăgostită lulea.

ADVERTISEMENT

Ultimele imagini încărcate în social media o arată pe tânără extrem de fericită alături de iubitul ei, care de fiecare dată este pozat din profil, fără să i se vadă prea mult din trăsăturile fizice.

Acesta nu este singura poză în care le arată internauților cine este bărbatul care a cucerit-o. La împlinirea vârstei de 23 de ani s-a afișat în brațele iubitului, într-o ținută foarte elegantă.

ADVERTISEMENT

Concurenta din echipa verde de la „Chefi la cuțite” apare inclusiv sărutându-se cu partenerul ei de viață, lăsând și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Iubitul meu, te iubesc!”, a scris tânăra din echipa lui Sorin Bontea, pe Instagram, în dreptul postării cu pricina.

ADVERTISEMENT
Elena Matei de la Chefi la cuțite și iubitul
Elena Matei de la Chefi la cuțite și iubitul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite

Elena Matei lucrează de la vârsta de 18 ani și visează să ajungă în bucătărie, de aceea s-a înscris în emisiunea culinară de la Antena 1. Este studentă în Universitatea Politehnică din București, ea fiind originară din Ploiești.

Tânăra de 23 de ani a mărturisit că viața sa nu a fost una ușoară. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a rămas marcată de câteva drame, pierderea tatălui ei, într-un accident de motocicletă punându-și amprenta asupra sa.

Blondina a luat atunci decizia să devină sprijin pentru familia ei, mai ales că mama sa lucra în momentul respectiv în străinătate. Ea a rămas în grija bunicii sale.

ADVERTISEMENT