Life

Elena Matei de la Chefi la cuțite și iubitul ei, născuți în aceeași zi. Cum au sărbătorit momentul inedit. Imagine rară

Elena Matei de la Chefi la cuțite este în culmea fericirii. Tânăra de la Antena 1 își aniversează ziua de naștere, ea fiind născută în aceeași zi ca partenerul ei de viață, cu care s-a pozat într-o imagine specială.
06.06.2021 | 17:22
Elena Matei de la Chefi la cutite si iubitul ei nascuti in aceeasi zi Cum au sarbatorit momentul inedit Imagine rara
Elena Matei de la Chefi la cuțite și iubitul ei, născuți în aceeași zi. Cum au sărbătorit momentul inedit. Imagine rară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra a profitat din plin de acest motiv dublu de sărbătoare, chiar dacă nu a dat o petrecere, ci a fost invitată la o nuntă. Participanta din echipa verde a marcat momentul de astăzi printr-o imagine unică.

Concurenta emisiunii culinare de la Antena 1 a apărut alături de partenerul ei de viață într-o poză care a ajuns imediat la inimile fanilor ei, care i-au trimis numeroase mesaje de „La mulți ani!” și felicitări.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani nouă! Da, suntem născuți în aceeași zi!”, a scris Elena Matei, pe pagina sa de Instagram, unde a postat și o poză că un tort aniversar.

Elena Matei de la Chefi la cuțite, dublă aniversare. Are aceeași zi de naștere ca iubitul ei

„Bună ziua! Eu mă duc la nuntă și voiam pe această cale să vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre, pentru urările voastre de «La mulți ani».

ADVERTISEMENT

Chiar îmi doresc să răspund tuturor, dar nu știu dacă o să am timp, dar o să fac tot posibilul. Și nu uitați că diseară ne vedem de la ora 20:00. 

Cred că o să mă uit pe telefon la Chefi la cuțite pentru că nu vreau să ratez ediția din seara aceasta”, a completat frumoasă blondină.

ADVERTISEMENT
Elena Matei de la Chefi la cuțite
Elena Matei și iubitul ei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Elena Matei apare sărutându-se pătimaș cu iubitul ei, ambii fiind îmbrăcați elegant pentru ziua cea mare din viețile lor, asta pentru că au mai adunat un an în buchetul vieții.

Tânăra de la Chefi la cuțite are o relație foarte frumoasă care durează deja de mai bine de un an și jumătate. Elena Matei este foarte fericită și împlinită din toate punctele de vedere, deși este discretă legat de viața amoroasă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină nu se afișează prea des alături de iubitul ei în mediul online, partenerul ei de viață fiind un tânăr cu părul lung și cu un stil vestimentar destul de lejer. El are și un tatuaj pe mâna stângă.

De când a apărut pentru prima oară cu iubitul, în mașină, Elena Matei este întrebată tot mai des despre viața sa privată. Fanii nu încetează să fie curioși despre ce se întâmplă în afara competiției culinare de la Antena 1.

În momentul de față concurenta se concentrează pe show-ul culinar Chefi la cuțite, mărturisind că nu mai lucrează în restaurantul în care și-a descoperit dragostea pentru bucătărie. Mai mult decât atât, Elena Matei își dorește să aibă  propriul local.

ADVERTISEMENT