Life

Elena Matei nu și-a putut stăpâni lacrimile. Ce a pățit fosta concurentă de la Chefi la cuțite

Elena Matei și-a surprins fanii când a apărut cu ochii în lacrimi. Fosta concurentă a trecut printr-o situație neplăcută, dar în final lucrurile s-au încheiat cu bine.
14.09.2021 | 16:01
Elena Matei nu sia putut stapani lacrimile Ce a patit fosta concurenta de la Chefi la cutite
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a trecut printr-o situație neașteptată care a înfuriat-o la culme. Fiind extrem de supărată nu și-a putut stăpâni lacrimile spre surprinderea urmăritorilor săi.

Aceștia au reacționat imediat fiind îngrijorați. În final, Elena a explicat ce s-a întâmplat.

Elena Matei a avut un parcurs foarte bun în show-ul culinar. A ajuns printre cei trei finaliști ai competiției, dar nu a reușit să câștige premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Elena Matei nu și-a putut stăpâni lacrimile Ce a pățit fosta concurentă de la Chefi la cuțite

Fosta concurentă de la Chefi la cuțite s-a enervat cumplit. Nu s-a putut stăpâni și a vărsat chiar și câteva lacrimi. Fanii au fost extrem de îngrijorați și au întrebat-o imediat ce a pățit.

Elena Matei
Mesajul Elenei Matei

 

“M-am trezit cu un vibe așa bun, iar acum nu mai pot de nervi, efectiv îmi vine să plâng”, a fost mesajul postat de blondină.

ADVERTISEMENT

Nu după mult timp, Elena Matei a explicat ce a pățit și a lămurit situația. Nu a fost vorba despre nimic grav, ci doar despre faptul că fosta concurentă de la Chefi la cuțite nu-și găsea cheile de la mașină.

Ce a enervat-o pe Elena Matei

Încă de dimineață a început să-și caute cheile de la mașină, dar i-a fost imposibil să le găsească. S-a enervat extrem de tare, mai ales că se grăbea să plece de acasă și nu avea cum. De nervi, la un moment dat a răbufnit și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

ADVERTISEMENT

În final totul s-a terminat cu bine, iar Elena Matei și-a anunțat urmăritorii că situația a fost rezolvată.

Elena Matei
Elena Matei

 

“Îmi venea să plâng de nervi. Gata, m-am calmat. E ok, mi-am revenit. Totul a pornit pentru că nu găseam cheia de la mașină, iar eu când mă enervez sunt rea și reacționez urât.

ADVERTISEMENT

Sunt conștientă că este cel mai mare defect al meu, parcă nu mai văd nimic, nu mai există nimic când mă enervez. Îmi este foarte greu să repar chestia asta la mine și să găsesc soluția să nu mă mai enervez așa.

Mai pe românește, știu că am gura proastă”, a explicat Elena în mediul online.

ADVERTISEMENT