Life

Elena Merișoreanu a ajuns la spital. Ce decizie au luat medicii pentru interpreta populară

16.09.2020 | 16:23
Elena Merisoreanu a ajuns la spital Ce decizie au luat medicii pentru interpreta populara
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a ajuns la spital, iar medicii au luat o decizie în ceea ce-o privește pe cunoscuta și îndrăgita interpretă.

În plină pandemie, Elena Merișoreanu a ajuns pe mâna specialiștilor și din pricina unei intervenții suferită cu câteva luni în urmă.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, solista de muzică populară în vârstă de 72 de ani a ajuns să se trateze pentru problema sa. Totul a fost anunțat recent, spre uimirea fanilor care au fost îngrijorați de astfel de vești.

Elena Merișoreanu a ajuns la spital. Decizia medicilor pentru celebra solistă populară

Elena Merișoreanu s-a întors în spital, unde medicii au decis să fie internată pentru o perioadă în care să se poată recupera corespunzător.

ADVERTISEMENT

Artista de 72 de ani a suferit în luna martie o intervenție pentru tratarea unei probleme mai vechi pe care o avea. Mai exact, a fost operată după ce a fost diagnosticată cu artroză la picior.

Din aceste motive medicale, solista populară a mers din nou la Spitalul Foisor, acolo unde este internată în prezent. Anunțul a reprezentat un motiv de îngrijorare pentru fani. Mulți i-au transmis mesaje de încurajare prin intermediul rețelelor sociale.

ADVERTISEMENT

Intervenția chirurgicală pe care la care a fost supusă doamna “Meri” a fost una la început de pandemie și artista a putut să se ferească de molipsirea noul coronavirus.

După o jumătate de an, vedeta de muzică folclorică a făcut anunțul, că se află internată în spital, pentru mai multe proceduri de recuperare. Decizia medicilor a fost una care să includă și un set complet de analize, inclusiv o ședință de computer tomograf.

ADVERTISEMENT

Diagnosticul a făcut-o pe artistă să devină ceva mai puțin activă, însă starea de sănătate a Elenei Merișoreanu este una bună. Solista a glumit chiar și a mărturisit că abia așteaptă să se întoarcă acasă pentru a putea face șpagatul.

Elena Merișoreanu a ajuns la spital. Ce decizie au luat medicii pentru interpreta populară
Elena Merișoreanu s-a operat de artroză în luna martie din 2020 și a revenit la spital

“Am venit pentru control și m-au oprit aici. Sunt internata într-o rezervă, totul este foarte bine, nu am ce să reproșez. Mi-au făcut radiografie, analize, CT, și mai fac proceduri pentru recuperarea piciorului operat. Mă simt bine, doar că acum mă doare celălalt picior. Stau internată doar câteva zile, apoi mă întorc acasa să fac șpagatul!”, a declarat Elena Merișoreanu pentru cei de la starpopular.ro.

ADVERTISEMENT