Life

Elena Merișoreanu a trecut prin clipe șocante de ziua ei. Ce mesaje a primit: “Păi am vorbit cu ea acum, când a murit?”

Elena Merișoreanu și-a serbat ziua de naștere, dar din păcate momentul a fost umbrit de mesaje neplăcute.
05.11.2021 | 18:34
Elena Merisoreanu a trecut prin clipe socante de ziua ei Ce mesaje a primit Pai am vorbit cu ea acum cand a murit
Elena Merișoreanu a trecut prin clipe șocante de ziua ei. Ce mesaje a primit: “Păi am vorbit cu ea acum, când a murit?”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ziua de 5 noiembrie a început bine pentru celebra cântăreață de muzică populară, care a fost felicitată pentru cei 75 de ani de familie și prieteni apropiați.

Solista nu a reușit să se bucure din plin de aniversare pentru că a trecut prin clipe șocante când soțul ei, Viorel Croitoru, a început să primească condoleanțe.

ADVERTISEMENT

Familia artistei Elena Merișoreanu a fost asaltată de mesaje dureroase, după ce ar fi apărut zvonul că vedeta a încetat din viață din cauza infectării cu virusul din China.

Elena Merișoreanu, de la fericire la supărare. Ce a pățit de ziua de naștere

Într-adevăr interpreta de muzică populară a fost diagonisticată cu noul tip de coronavirus, dar după o spitalizare la Matei Balș a trecut cu bine peste boală.

ADVERTISEMENT

Din păcate, virusul i-a stricat ziua de naștere, în felul acesta Elena Merișoreanu trecând în numai câteva ore de la fericire la supărare.

Vedeta a mărturisit că nu este prima oară când trece prin așa ceva, în urmă cu doi ani fiind „omorâtă” pentru întâia oară.

ADVERTISEMENT

„Eu nu știu nimic (n. despre vestea morții sale), pe soț îl sunau să-i zică condoleanțe pentru soția moartă. Toată lumea mă suna, rudele, colegii, prietenii.

Bărbatu-miu a zis: «Păi am vorbit cu ea acum, când a murit?». Sora mea a făcut tensiune 26.

E a doua oară când mă «omoară» așa, acum vreo doi ani s-a mai întâmplat”, a spus Elena Merișoreanu în cadrul unei emisiuni TV, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, felicitată de mulți artiști de ziua de naștere

Solista de muzică populară a reușit să treacă în cele din urmă peste incidentul neplăcut și a primit foarte multe urări de la cei care o cunosc și o apreciază pentru cariera artistică.

Vedeta are o stare foarte bună la cei 75 de ani ai săi, bucurându-se de timpul petrecut alături de oamenii care o iubesc, dar mai ales de nepoți.

„De la șase de azi dimineață primesc telefoane, nu-mi mai doresc nimic, la 75 de ani mi-a dat Dumnezeu de toate. Trecutul nu are viitor și vârsta e doar o cifră.

Mă simt foarte tânără. Sunt înconjurată de nepoții mei tineri și de oameni frumoși”, a mai spus Elena Merișoreanu, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT