Life

Elena Merișoreanu așteaptă să se opereze! „Abia mai stau în picioare”. Unde face artista intervenția

Elena Merișoreanu se simte foarte rău înainte de operația la picior. Cântăreața de muzică populară abia așteaptă să scape de probleme. Unde se operează.
14.12.2022 | 08:24
Elena Merisoreanu asteapta sa se opereze Abia mai stau in picioare Unde face artista interventia
Elena Merișoreanu așteaptă să se opereze la picior. Foto Captură Pro tv
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu abia așteaptă să facă operația pentru că se simte foarte rău din cauza acestuia și abia poate să mai stea în picioare.

Elena Merișoreanu așteaptă să se opereze la picior: „Abia mai stau în picioare”

Vedeta mărturisit că acum așteaptă rezultatele analizelor pentru a putea fi operată. Din fericire, artista de muzică populară a spus că operația nu este una complicată,  dar că recuperarea poate dura luni bune.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a mărturisit că în tot acest timp nu poate să meargă pe jos și va fi nevoită să folosească un cadru pentru a se deplasa.

„Abia mai stau în picioare. Sunt rău cu piciorul, nu mai pot aștepta. Aștept rezultatele analizelor, pentru a putea fi operată. Am computerul tomograf făcut, care a ieșit foarte bine.

ADVERTISEMENT

Eu nu am alte probleme de sănătate. Operația nu e grea, dar recuperarea da, și durează cel puțin trei luni. Nu trebuie să pun piciorul jos, umblu cu un cadru”, a spus vedeta pentru Impact.

Elena Merișoreanu va face operația la picior chiar la noi în țară, deși a mai mers la consultații și în afara țării, inclusiv în America.

ADVERTISEMENT

Dar un medic român de peste Ocean a sfătuit-o să rămână în țară pentru a se opera, deoarece cei mai buni ortopezi sunt chiar pe teritoriul nostru.

Altfel, Elena Merișoreanu va avea operația la picior la Spitalul de Ortopedie „Foișor”.

„Avem medici foarte buni în România. La ortopedie, la Foișor, e ca-n stațiune. Acolo mă duc. Acum patru ani, am fost cu fiica mea la San Diego, la un institut mare, ortopedic. A venit un doctor la mine, care era român.

ADVERTISEMENT

Și mi-a zis că nu există ortopezi mai buni ca la noi”, a povestit artista pentru sursa citată anterior.

Tocmai din această cauză, pentru că se operează, Elena Merișoreanu și-a amânat toate concertele până în luna martie,  pentru a putea să se concentreze pe starea ei de sănătate generală după operație.

ADVERTISEMENT