Life

Elena Merișoreanu, atentă la imaginea sa. Ce operație a suferit artista la nivelul feței

Elena Merișoreanu, pe mâna esteticienilor. Ce intervenție chirurgicală a suferit cântăreața și ce spune despre rezultate.
24.10.2022 | 11:08
Elena Merisoreanu atenta la imaginea sa Ce operatie a suferit artista la nivelul fetei
Elena Merișoreanu, pe mâna esteticienilor. Ce intervenție chirurgicală a suferit cântăreața. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață de muzică populară este foarte atentă la imaginea sa. Ce operație a suferit îndrăgita artistă la nivelul feței, la vârsta de 74 de ani, și ce spune despre efectele pe care le observă în momentul de față.

Elena Merișoreanu, pe mâna esteticienilor. Ce intervenție chirurgicală a suferit cântăreața

Elena Merișoreanu a ajuns pe mâna medicilor esteticieni pentru un lifting facial cu fire resorbabile. Interpreta este mulțumită de rezultatele intervenției care nu a fost una dureroasă sau care să necesite ore bune.

ADVERTISEMENT

Mai exact, intervenția a fost realizată pentru a ridica pielea din zona gușii, de la colțurile gurii și de pe frunte. Vedeta are un ten frumos și luminos, motiv pentru care apelează la astfel de proceduri doar o dată pe an.

„A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani. Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc. 

ADVERTISEMENT

Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe. A fost foarte bine, mi-a plăcut.

Firele alea ridică partea de la gușă, eu operații estetice nu fac, botox în buze în niciun caz că sunt buzată din naștere. Mi-am făcut la colțurile gurii, mi-am făcut la frunte și acesta cu firele”, a declarat Elena Merișoreanu pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, fidelă unei singure creme de față

Elena Merișoreanu a mai precizat că este fidelă unei singure creme de față pe care o folosește încă de la vârsta de 16 ani. Este vorba de un produs fabricat în România care o ajută foarte mult și care îi lasă pielea curată și luminoasă.

Cremele străine, de calitate superioară și cu prețuri piperate sunt folosite de interpreta de muzică populară pentru mâini și restul corpului, nicidecum pe față.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că acestea sunt primite de cele mai multe ori de la prieteni și apropiați, dar nu o ajută, dimpotrivă spune că o ustură pielea și îi ies foarte multe bube.

ADVERTISEMENT