Life

Elena Merișoreanu, confesiune neașteptată. A fost curtată în tinerețe de Ștefan Bănică: „Punea mâna pe mine”

Elena Merișoreanu a făcut o confesiune cu totul neașteptată despre tinerețea ei. Cântăreața de muzică populară a declarat într-o emisiune tv că a fost la un moment dat curtată de Ștefan Bănică Senior.
01.02.2022 | 16:46
Elena Merisoreanu confesiune neasteptata A fost curtata in tinerete de Stefan Banica Punea mana pe mine
Elena Merișoreanu ar fi putut avea o idilă cu Ștefan Bănică, însă l-a refuzat. Foto: observatornews.ro/ Youtube
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu și buna ei prietenă și colegă de breaslă, Saveta Bogdan, au răspuns celor mai incomode întrebări, invitate în emisiunea Teo Show.

Cele două au dezvăluit o serie de picanterii din viața lor personală, dar au comentat și despre câteva celebrități de la noi, în special artiști ai folclorului românesc.

ADVERTISEMENT

De departe, cea mai tare dezvăluire din seria declarațiilor făcute de cele două este a Elenei Merișoreanu. Interpreta de muzică tradițională a spus că tatăl lui Ștefan Bănică Junior s-a ținut după fusta ei la un spectacol pe care l-a avut în urmă cu foarte mulți ani în Israel.

Elena Merișoreanu, curtată de Ștefan Bănică Senior

Elena a spus că regretatul cântăreț i-a făcut avansuri fără să țină cont de faptul că aceasta era deja căsătorită. Merișoreanu l-a refuzat politicos, cu toate că îl plăcea foarte tare. Din cauza căsniciei sale, idila cu Ștefan Bănică nu s-a consumat deloc.

ADVERTISEMENT

„Eram într-un turneu în Israel. Eram cu regretata Gabi Luncă și a venit ca invitat sâmbăta și duminica Ștefan Bănică, seniorul. Dacă nu s-a ținut după capul meu… Alții chiar credeau că suntem împreună. Era pedant, elegant, cu mult bun simț.

I-am spus: Măi… Punea mâna pe mine. Îmi zicea: mă, fată, mă, ce faci diseară? Zicea să ne vedem. Hai să ne jucăm un joc. S-a terminat frumos, fără nimic”, a mărturisit Elena Merișoreanu la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Peste ceva timp, Elena Merișoreanu l-a colindat împreună cu Dumitru Fărcaș pe regretatul artist, iar acesta i-a spus primei sale neveste cât de mult a curtat-o, dar nu s-a lăsat deloc vrăjită de giumbușlucurile sale.

elena merișoreanu
Așa arăta Elena Merișoreanu în tinerețe. Foto: unica.ro

Saveta Bogdan, abordată mult prea insistent de șeful unei orchestre, în Olanda

Printr-o experiență asemănătoare a trecut și Saveta Bogdan. Aflată în Olanda, la un concert cu Ana Toma, vedeta a fost abordată de șeful unei orechestre muzicale pe care nu a vrut să-l nominalizeze.

ADVERTISEMENT

Acesta era atât de insistent încât artista s-a îmbrâncit cu el, reușind să scape în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

„Eram prin Olanda. Acolo eram cu Ana Toma, o cântăreață foarte frumoasă. Ea a plecat, nu știu ce tot trata cu ea, când pleacă, ce pleacă. El a intrat peste mine în cameră, șeful de orchestră. Eu mă îmbrăcam. Ne-am luat la ceartă. Ne-am îmbrâncit. Până la urmă am câștigat eu”, a uimit Saveta Bogdan.